SENTUHANMU

HAZIQ HMD

Romance Completed 44808

4.8 (247 ratings)

Synopsis

Berikan Aku rasa itu, pelukmu yang dulu membuatku senang. Berikan aku sentuhan hatimu yang telah melengkapkan jiwa ku. Aku takkan pernah menyakitimu. Sungguh aku rindu sentuhan mu itu.


Rate this story

Share this novel

FitrrahAinnie Irsyadil
2020-06-18 

Cerita ni gantung sgt..tkde ending ??

Liza Selamat
2020-05-26 

sedihhh...jln cite best

Ayla
2020-05-22 

Best,jemput baca novel saya Forever Mine dan Growl yang akan diterbitkan dalam masa terdekat.

HAZIQ HMD

8389 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

BERIKAN MASA

AYULIS MENULIS

Aku tak bisa menyedari Kamu cinta aku Tentang kamu Tak pernah ku hargai Kini aku jatuh...

MANISNYA LOVE

SIBI

Ya Allah..... manisnya senyuman dia!. Mengapa tidak pernah aku lihat siapa dia di sebalik Azmin...

KU DAMBAKAN CINTA

EIDINA

"Kalau kau nak tahu, aku dah menyampah tengok muka kau, naik loya tekak tengok! Aku benci...

That Machievous Girl

Pcystankth Rc

Kau perempuan. Memang kau perempua, tapi kau perempuan yang lain dari yang lain. Pendek kata, kau...