TAK PERNAH SAMA

HAZIF HMD

Crime Completed 949

4.7 (15 ratings)

Synopsis

“Pelik kan Han tu dua tiga menjak ni? Selalunya, apa yang jadi pada aku, kau akan tahu. Ya, aku hampir kena tembak. Masa tu aku kat Singapore lagi. Aku ada buat photoshoot untuk iklan. Then, masa aku dah gerak nak balik hotel, tiba-tiba ada dua orang lelaki dari jauh lepaskan dua das tembakan rambang, tapi menghala pada aku. Nasib aku ditolak oleh photografer yang kebetulan perasan diaorang. Semua selamat, cuma aku cedera ringanlah kesan jatuh tu. Masa aku kat hospital, dia datang melawat. Memang dia lain sangat waktu tu, dia risau sangat-sangat. Tak lama lepas tu, dia cakap balik Malaysia, dia ada hal nak bincang dengan aku. Ingatkan hal nak kahwin. Tup-tup, dia nak putus. Aku tanya kenapa, dia cakap dia dah rasa tak selamat dengan aku. Boleh dia bagi alasan macam tu? Lepas tu dia terus ghaib dari hidup aku. Qaseh.. honestly, aku still sayangkan dia. Takkan sebab kes tu, dia dah tak sayangkan aku lagi?” Aku tarik nafas dalam-dalam. Mesti ada sesuatu yang tak kena.


Rate this story

Share this novel

Queen Nina
2020-10-04 

Assalamualaikum bg readers yg suka novel genre crime, action and love jemput baca novel saya, INSPEKTOR LAILA

liyana
2018-11-08 

mane jehan sekarang

Guest User
2018-05-10 

puftt..sedih arr cite ni....

HAZIF HMD

9962 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Luna

Anne. R

Kenapa perlu mencarut?

Tarbiah3

DX THE INTERNATIONAL CRIMINAL

#*penulis ceker*#

suamiku mr.monster

nahapuspa