Catch Me If You Can

Raisya Iris

Romance Series 694

4.7 (10 ratings)

Synopsis

Lahir dalam keluarga jutawan dan hidup dalam banglo mewah tidak mampu memberi bahagia kepada Belle Annberlyn Rania, waris tunggal kepada salah satu syarikat konglomerat terkemuka. Tidak apabila hidupnya umpama papan catur yang disusun dan diatur mengikut kehendak keluarganya. "Who are you? How did you know about the Reid's family? Did you stalk my background?" - Tengku Ian Reid Arrayan "Do I look like I have so much free time to stalk you?" - Belle Annberlyn Rania Pantang berjumpa, ada sahaja yang akan dibahas, bukan setakat berbahas tetapi mata masing-masing keluarkan cahaya laser! "I am asking you one last time, where are you now?" "Nah, I'm not telling baby, catch me if you can!"


Rate this story

Share this novel

Shafinar Wati Abd Rasit
2018-09-14 

hai Raisya, cerita ni best sgt. tp kenapa lama sgt x update. please sambunggg....

Ju Ram
2018-07-30 

Hi sis.cerita best...tapi tergantung....tak sabar nak tunggu update.

Raisya Iris
2018-05-20 

Hey guys! Saya dah update hingga bab 11, cerita ini adalah cerita spontan, so saya akan update bila-bila saya ada idea (dan masa hahaha). Thanks sudi baca dan komen2 sangat dialu-alukan. Tell me if you like it and more updates will come hahahaha. Love, R.I.

Raisya Iris

22 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Kau yang ku cinta

NR Atiqah

benarlah . cinta itu indah . cinta itu akan lebih indah jika kita sentiasa...

CAHAYA DI HUJUNG JALAN

ASMAH

Tempoh hari dia ternampak Roy bersama seorang gadis cantik. Lebih cantik dari dirinya sendiri. Dia...

Jiran Aku Artist!!

Bella03

"Sebagai ganti, saya nak awak jadi bodyguard saya." Kata Tengku Malik. "WHAT!! are you kidding...

TERIMA KASIH SUAMIKU

KALISA

PESAWAT MAS yang kunaiki mulai mendarat dan mencecah ke landasannya. Dengan tenang, kakiku menjejak...