MR GUILTY MISS CLUMSY

Pia Zizu

Romance Series 1987

5 (19 ratings)

Synopsis

Kisah pasangan yang mahu mengejar cinta masing-masing walaupun sudah di tinggalkan bekas kekasih, akhirnya misi mengejar cinta hati mereka gagal apabila Mr Guilty jatuh cinta pada gadis Miss Clumsy. "Jalan tu tak boleh elok sikit ke,main langgar je,harap muka je cantik tapi Clumsy," Shafiq Anaqi. "Hoi,kau yang tak nampak orang,dah terlanggar,bukan nak mintak maaf,buat muka tak bersalah," Lara Karlina "Aku tak sedar bila masa aku sukakan kau,tapi aku ego tak nak mengaku,bila aku tengok kau dengan dia sumpah aku jadi sakit hati,I love you Lara Karlina,will you marry me," Shafiq Anaqi. "Buat apa la susah- susah aku kejar orang yang dah tak nak ngan aku,baik aku amik kau je,hensem pun hensem,baik pun baik tapi tu la always guilty but not admit,i hate u but i love u Shafiq Anaqi," Lara Karlina.


Rate this story

Share this novel

Mariana Angang
2021-10-05 

baru start baca novel ni memang best sama best dengan kemelut di muara kasih

Anis Insyirah
2021-10-03 

Hello, I want to promote my story here hiks. Let's read my story "Kau Yang Kedua". I'm waiting for your comment, dear. <333

Anis Insyirah
2021-09-26 

best

Pia Zizu

74 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

ADA DI SINI

HAZIF HMD

Hubby I Love You

missEM26

SEBUAH JANJI

AZEA LUNA

Cinta Palsu Antara Kau Dan Aku

Athirex