MURTAD LIVERPOOL

NASRON YASIN

Other Completed 680

3.5 (2 ratings)

Synopsis

Satu hal yang Mat Jin cukup benci dengan penyokong Liverpool di Malaysia adalah sikap mereka yang selalu lebih sudu dari kuah. Tak boleh pula orang nak kutuk sikit Liverpool mereka, terus nak over sensitive, meroyan, marah dan ajak bergaduh sampai putus kawan. Macamlah Liverpool tu bapak dia yang punya. Macamlah Liverpool tu yang suap dia makan masa kecik, ajar dia berjalan dan menendang. Padahal sokong Liverpool pun baru 2 atau 3 tahun aje tapi sebab nak tunjuk true punya pasal, biar kawan-kawan ingat dia dah sokong Liverpool semenjak dalam buaian, sanggup hilang kawan-kawan. Bin dippers! Mat Jin juga perasan, hanya perlukan seorang peminat Manchester United untuk melihat beribu peminat Liverpool bertukar menjadi beruk!


Rate this story

Share this novel

NASRON YASIN

8671 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

TERIMA KASIH SI BABI HUTAN

ISMAIL ARIFFIN @LEPAT

"Terima Kasih Si babi hutan... Tuhan Kini Aku Datang" adalah perjalanan sureal dan nyata ismail...

SANG PENGUASA

MACHIAVELLI NICCOLO

Sang Penguasa ialah sebuah karya politik yang ditulis oleh Niccolo Machiavelli pada 1513. Tetapi...

SAYAP V

ARAFAT HAMBALI

Sayap V adalah sebuah karya sulungku selain daripada puisi. Ia sebagai cabaran untuk diri sendiri...

THE NURSE &CRISES

FAISAL TEHRANI

Skrip untuk lakonan/drama The Nurse dan Crises