DIA PEREMPUAN HEBAT

IZAH

Romance Completed 22387
4.8
(81 ratings)

Synopsis

"So ada apa you datang?" soal Aryan. "I nak minta kerja Aryan. You bagi lah apa-apa kerja sekalipun. I sanggup." Kata Liyana bersungguh-sungguh. Aryan tergelak sinis. "Kalau I bagi you kerja sebagai cleaner? You sanggup terima?" "Sanggup. I sanggup." Liyana menganggukkan kepalanya. "Jangan buat kerja gila lah Liyana. I kenal you macam mana. Perempuan macam you, mana lah sanggup nak buat semua kerja-kerja tu." "Aryan, I memang betul-betul perlukan kerja sekarang. Family I dah jatuh muflis. Papa I pulak baru jer meninggal. I terpaksa berhenti kerja pun sebab tak ada siapa nak jaga mama I. Dia down sangat sekarang ni. I kena jaga dia. That's why I perlukan sangat kerja sekarang ni. Kalau I tak kerja, siapa nak tanggung kami? I cuma harapkan you Aryan. I minta you kesianlah I. Kalau you tak kesiankan I pun, kesian kan lah mama I. I dah tak ada sesiapa lagi untuk minta tolong. Tolonglah Aryan.." Mata Liyana mula berkaca.


Share this novel

Rate this story


Comments

Jainon Hj Amit
2021-08-06 

baik sgt...best

Anis Insyirah
2021-08-03 

btw jemput singgah baca novel saya Road To Happiness

Farizan Din
2019-11-16 

terbaik

IZAH

14238 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience