DIA PEREMPUAN HEBAT

IZAH

Romance Completed 1751

4.8 (72 ratings)

Synopsis

"So ada apa you datang?" soal Aryan. "I nak minta kerja Aryan. You bagi lah apa-apa kerja sekalipun. I sanggup." Kata Liyana bersungguh-sungguh. Aryan tergelak sinis. "Kalau I bagi you kerja sebagai cleaner? You sanggup terima?" "Sanggup. I sanggup." Liyana menganggukkan kepalanya. "Jangan buat kerja gila lah Liyana. I kenal you macam mana. Perempuan macam you, mana lah sanggup nak buat semua kerja-kerja tu." "Aryan, I memang betul-betul perlukan kerja sekarang. Family I dah jatuh muflis. Papa I pulak baru jer meninggal. I terpaksa berhenti kerja pun sebab tak ada siapa nak jaga mama I. Dia down sangat sekarang ni. I kena jaga dia. That's why I perlukan sangat kerja sekarang ni. Kalau I tak kerja, siapa nak tanggung kami? I cuma harapkan you Aryan. I minta you kesianlah I. Kalau you tak kesiankan I pun, kesian kan lah mama I. I dah tak ada sesiapa lagi untuk minta tolong. Tolonglah Aryan.." Mata Liyana mula berkaca.


Rate this story

Share this novel

Farizan Din
2019-11-16 

terbaik

SyiRa SaZini
2019-06-04 

bestt

Sri Riani
2019-05-13 

kenapalah ade juga perempuan bengap mcm ni....

IZAH

6253 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Itu kamu

nursyira

sukakan cerita santai? ini la dia. kisah dua pasangan. perbezaan antara mereka. pasangan yang ego...

Like The Love of Roses

#wee.Mar

LOVE YOU LIKE A ROSES? SIMPLE AND LOVE ME Cinta yang bagaikan bunga ros Yang susahnya...

Menanti Venusia

Alya Amani

Tiba-tiba dia teringat sesuatu. Pantas dia berdiri lalu berlaru masuk ke dalam rumah dan bergegas...

Abang senior forgive me!

Cik Nurul

Menceritakn tentang seorang perempuan yg tersuka tnpa sengaja pada seorang lelaki yg merupakan abg...