Still With You

Lovelyss

Fanfiction - KPOP Series 1105

5 (13 ratings)

Synopsis

Nisha merupakan pelajar di salah satu sekolah di Seoul. Jungkook pula merupakan pelajar di salah satu sekolah di Busan. Sebulan selepas Nisha berpindah di Seoul, Jungkook terus senyap tanpa meninggalkan khabar berita. Senyapnya Jungkook menimbulkan banyak tanda tanya. Sedikit demi sedikit tanda tanya terjawab setelah Jungkook berpindah dan tidak mengenali Nisha. “Seriuslah kau still nak dia? Even dia dah tak ingat kau. "~Kim Ji Na “Tak kisahlah dia ingat aku lagi ke atau tak, aku akan berusaha untuk mengembalikan ingatan dia balik."~Song Nisha “Kalau betullah apa yang kau cakap, buktikan."~Jeon Jungkook Cerita ni hanya rekaan semata mata. Kalau sama macam hak cipta orang lain mohon maaf sebab semuanya berlaku secara tak sengaja. Sorry kalau nama watak tak logik.^^


Rate this story

Share this novel

Lovelyss

23 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Beside king,have queen

Topek kiki

KISAH 7 PUTERI

Nur Alifah Ilyana

Abang angkatku ialah BTS

Risha

For u

MISS J