YANG TERSAYANG

JAINUARY APRIL

Romance Completed 15664
5
(50 ratings)

Synopsis

"Gila dahsyat. Kawin baru je 3 bulan dah pregnant 2 bulan. Confirm penangan malam pertama ni. Kau rasa mcm mana?" Terbuntang mata aku mndengar soalan spontan dari El. Mulalah tu nak buat otak kuning dia. Dah rezeki awal nak buat mcm mana. "Bongok! Dah rezeki." "Haah. Alhamdulilah." Akhirnya kata-kata baik jugak keluar dari mulut dia ni. Tapi bila dia senyum sorang aku yg naik pelik. Apa yg dia tengah fikir tu? "Agaknya... kalau kau kawin, first night kau mcm mana eh? Mesti kau menyorok bawah katil kan?" Dgn selamba dia gelak jahat. Nak terkeluar bijik mata aku dengar ayat dia. Memang gila la dia ni. Aku pun tak sempat nak fikir yg dia sibuk nak fikir tu kenapa?


Share this novel

Rate this story


Comments

Anis Insyirah
2021-03-18 

wow

Nursyaafiqahazlan
2020-12-09 

sweetnya..best mula ii kwn pastu jadi husband n wife..co cweet

Hampas Nyiur
2019-12-23 

good

JAINUARY APRIL

14238 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience