M i m p i

symeimei

Mystery & Detective Completed 2866
5
(15 ratings)

Synopsis

"Abang, nama abang apa?" Lelaki itu masih tersenyum. Mesra sekali senyumannya. "Aisyah akan tahu suatu hari nanti" Ujar abang, lembut sekali lantunan suaranya. "Abang, Aisyah tak dapat tengok muka abang. Aisyah cuma nampak bibir abang je" berkelip-kelip mata aku cuba melawan sinaran yang terang di wajah abang. "InsyaAllah, suatu hari nanti Aisyah" abang membalas tenang. •adakalanya kita lupa dunia ini ada lapisannya •kindly please komen


Share this novel

Rate this story


Comments

DHIA AMIRA
2023-02-08 

hai smua nk tumpg promo story seram sy btajuk pusaka dan ada dua lagi

Nenek Gayung
2022-02-23 

terbaik... jom jom singgah detik detik cinta yang dikhianati

Along Zam
2021-11-25  1 Replies

cite mcm tergantung jer bg la last2 jd real baru la best baca,, nitetiba dah habis

symeimei

384 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience