PUISI CINTA SI GADIS MOTOR

DIDIEY WAHAB

Romance Completed 578

4.6 (7 ratings)

Synopsis

Akhirnya Mama setuju dengan satu gaun labuh warna ungu muda. Masa tu dalam hati akulah orang paling gembira sebab dah habis seksa. Rupanya kau silap, lepas daripada butik tu Mama ajak aku pergi salon pulak. Dia suruh stylist tu buat aku nampak elegen. Aku cuma menurut je apa kata Mama biar dia puas hati kalau dulu kecik-kecik aku susahkan diorang apa salahnya kalau aku menurut apa sahaja yang diminta kini. Lagi pun bukan duit aku yang keluar, duit Mama.( hehehe) Malam tu aku pun pakailah baju yang dibeli siang tadi, boleh tahan cantik juga aku dalam baju tu. Wah sudah perasaan pula aku ni. Dah siap aku pun turun tangga. Sampai bawah, Mama lah orang paling gembira tengok aku dengan drees tu. ” Wow dik, Kau nampak macam…” Along aku kalau tak usik aku tak sah lalu aku pun tanya dia ” macam apa?…” . ” Macam perempuan siot” tergelak besar Along, Angah dan Papa yang terdengar gurauan.


Rate this story

Share this novel

SyiRa SaZini
2019-10-16 

bestt

Norini Taib
2018-05-07 

besttt

Syuhada Rusli
2017-07-22 

Best...

DIDIEY WAHAB

6186 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

PELANGI DI MALAM HARI

SCAR JEN

“Sebab benda ini bapak aku mati! Kerana kenakalan aku bapak aku mati! Aku benci ular ni! Kalau...

Tiga Ratus Enam Puluh Darjah

Anis Adnan

"Eh kamu .. Sorry, aku tak dapat nak join cari kerjalah. " "Laa, kenapa pulak? Hari tu bukan...

Putus Terpaksa

Numira

Menggeletar seluruh tubuh Fatimah dengan apa yang dilihatnya sebentar tadi. Hatinya sudah menduga...

Melodi Cinta

Cik Buwlan

Ayyie merenung ke dalam mata Areena. Areena membalas renungan itu tetapi dia kalah. Segera...