cintaku untuk MISS TOMBOI

Nick Nuraifiq

Romance Series 1210

4.8 (19 ratings)

Synopsis

Nur adlin azrin seorang yang kasar dan sangat famous di kalangan budak kolej suka berlumba membuli nak di katakan nakal betul! Tengku muhammad faizan amirsyah yang dulu ceria dan peramah menjadi seorang yang bengis dan susah nak senyum tapi bila berjumpa dengan adlin makin lama kehidupannya ceria semula. Mereka berdua terpaksa berkahwin atas sebab tertentu mula nya perasaan mereka hanya biasa bila mereka kenal antara satu sma lain mereka mulai jatuh cinta. Bila mereka ingin hidup bahagia datang pulak dugaan bila kekasih lama faizan datang balik menagih cinta nya yang dulu dan seorang budak baru lelaki yang berpindah dari london jatuh cinta dengan adlin. SORRY TAK PANDAI BUAT DESCRIPTION NAK TAHU BACA JE LAH SORRY BANYAK RAPUH HAHAHA ENJOY! Dah tukar tajuk Maafkan aku sayang?CINTAKU UNTUK MISS TOMBOY


Rate this story

Share this novel

Salam Selamat
2020-01-04 

sambung

farah azlin
2019-07-22 

sambung please

Imah Shima
2019-05-10 

nape xsmbung lg..best cite ni

Nick Nuraifiq

20 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Cinta Seorang Bohsia

NiaTriesya

Dania , seorang bohsia , yang melakukan kegiatan seperti bohsia bohsia yang lain , telah jatuh...

Cinta Si Gadis Kampung

Nanavanellyy

"Akak lekas! Mak suruh balik sekarang juga!" "Kenapa?" "Ada orang datang ke rumah kita. Dua orang...

Mamat Skema Is My Love?

Nana Diana

Ni tentang seorang gadis yang trrlupa tentang cinta pertama sewaktu kecil. Mereka bergemu ni...

SUAMIKU ENCIK LAWYER

Orkid_putih01

Pertemuan yang tak dijangka diantara Saira Irdina dan Zafrel Amran telah mengundang hubungan "baik...