HAPPY ENDING

MIRA KAZAR

Romance Completed 1160

4.6 (39 ratings)

Synopsis

“It’s easier said than done. I came from a broken family. Mummy and daddy aku bercerai masa aku baru tujuh tahun. Aku tinggal dengan mummy aku. Aku baik dengan daddy aku walaupun cuma dapat jumpa daddy on weekends and sometimes on weekdays. Dengan daddy aku dulu memang aku ada belajar pakai tudung, solat, puasa. Paling tidak pun masa keluar dengan daddy memang aku pakai tudung. Aku sayangkan daddy aku tapi dua tahun lepas tu, daddy meninggal dunia. Lepas dari tu aku tak tahu tudung aku melayang terbang entah ke mana. Mummy pula lepas dia kahwin baru dia macam dah tak peduli apa jadi pada aku. Mummy sendiri tak pakai tudung dan laki baru dia tak pernah suruh dia pakai tudung. Kami tinggal serumah tapi macam orang asing yang bawa haluan masing-masing. Walaupun cukup duit yuran makan pakai yang mummy bagi tapi aku rasa kosong. Aku rasa macam ada sesuatu dalam jiwa aku ni yang tak terisi. I… I just… I just don’t know…” Iman Soraya melepaskan keluhan setelah meluahkan apa yang terbuku di dalam hatinya selama ini.


Rate this story

Share this novel

MS. L
2017-11-13 

plagiat ke giat ke.. yg penting sweet

syasya
2017-11-06 

dah prnah bca sblum ni.. just watak2 dia jk yg beza..

Huh?
2017-11-05 

Dunno laa spe copy spe..~

MIRA KAZAR

6255 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

TIADA LAGI DUSTA

SKAR JEN

Kaki Ifti terpaku di hadapan bilik yang terakhir. Suara gelak-tawa yang jelas kedengaran sehingga...

Kerana Cinta 2

Riqck Alvenzer

Riqck Greyshire Alvenzer anak tunggal jutawan Encik Robert Alvenzer dan Puan Arliely. Sebaik...

B.U.A.H H.A.T.I.K.U

Lorazempa_

Aisy Fredella atau lebih dikenali sebagai Aisy,seorang gadis yang sangat comel kerana mempunyai...

SI NAKAL DAN SI BIJAK

FIZAH

“Retard-retard pun aku pun awek keliling pinggang. Cantik-cantik dan hot-hot lagi. Bukan macam...