SUAMIKU ENCIK DINGIN

NAL

Romance Series 6102

4.3 (13 ratings)

Synopsis

"Selamat pagi,Encik Din." Sapa Erina sopan. Dia tunduk kepada majikan nya itu. Mohamad Danial Bin Mohamad Ismail atau lebih dikenali sebagai Din itu membalas dengan jelingan yang tajam. Mungkin mood dia bad kot.. "Eh,tunggu Encik. Boleh saya tanya bila gaji masuk?" Soal Erina. Nur Erina Daliya atau lebih dikenali sebagai Erina adalah seorang gadis yang peramah,ceria dan periang. Walau umur sudah 26 tahun,personaliti nya masih lagi seperti seorang remaja. "Lain kali kalau nak bercakap bukan dekat sini." Ujar Encik Din. Egoistik nya itu tiada siapa boleh tandingi. Ingat ni pertandingan main ego-ego ke? "Alah,biarkan ajelah bos kita tu Erina. Mood bad lah tu." - Husna Aisya "Memang macam tu ke dia?" Soal Erina sambil memuncungkan bibirnya. "Selalu sangat. Dahla,lebih bagus kalau kita sambung kerja. Nanti aku takut buaya bising." Ujar Husna menyindir. "Hahaha." tawa Erina. "Jap,Erina. Kau tau tak. Aku dengar kan,bos kita tu sedingin ais. Tapi semanis gula!" Jerit Husna.


Rate this story

Share this novel

ARAHDDIA
2020-11-04  1 Replies

lol , for those yg tunggu crita ni author mmg x update sbb account tu author dah tak guna :(

zarazara79
2020-04-02 

update lg plzzz

Amielya Shariman
2019-10-23 

pls sambung

NAL

63 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Syarat untuk Married

Nor Syahkilla

ZAUJAH KU

RIZMA ARDI

Gengster Itu Aku Punya

MRYH

Sahabatku suamiku

Shaa