MY PRETTY BOY

SU JASLIN SE

Romance Completed 1399

4.8 (16 ratings)

Synopsis

“Aku perlukan Qamra dalam hidup aku, bukan kau! Kau hanya parasit yang hancurkan hubungan aku dan dia! Aku yakin Qamra setia pada aku!” “You kata I parasit? Kalau tak kerana I, you takkan tau siapa sebenarnya perempuan kampung yang you cintakan sangat tu!” “Aku tak percaya. Selama aku couple, tak pernah Qamra curang dengan aku. Aku… aku menyesal sebab percayakan cerita karut kau,” sangkal Tunku Hardie keras. Walaupun hatinya mulai goyah namun masih lagi kukuh pertahankan cintanya terhadap Qamra Ain.


Rate this story

Share this novel

Amy Nurin
2017-12-15 

Very talented and knowledgable author.The best novel i ever read.Really damn good..good job author

As Shila
2017-11-02 

terbaikkkkk...

Nur Daya
2017-10-27 

cerita ok..tapi ending sikit..punya banyak yg suka girl ni..huhu..apa2 pun terbaik..interesting..

SU JASLIN SE

6176 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Cantiknya Anggerik

MINO

“Se..sebenarnya saya pun dah lama perhatikan awak.” Fahrin memandang Anggerik sambil...

BAHAGIA JULIA

Meena

“Saya tak peduli lah. Nak tahan saya buat apa? Bukan saya yang salah pun. Lagi pun saya tak ada...

Love Game

Syazwan

Aku tak sangka betullah! Akrab sangat ke kita ni sampai semua orang ingat kita bercinta? Kata Izz...

AKAN KU TUNGGU

SCAR JEN

“ Wafi, hang dah pikiaq masak-masak ka? Amirul tu muda lagi. Dia baru nak start kerja dia kat KL...