Sweet Like Candy

ersyaz_

Fanfiction - KPOP Completed 708

5 (4 ratings)

Synopsis

Kisah menceritakan tentang Aris yang mempunyai seorang kembar bernama Alice .Mereka mempunyai character yang berbeza walaupun dengan wajah yang serupa .Aris iaitu kakak kepada Alice, seorang yang ganas,tidak suka senyum,sombong dan pandai bergaya manakala Alice pula seorang sopan,suka tersenyum,pandai,tetapi tidak suka bergaya .Tiba di suatu hari Aris terpaksa pergi ke luar negara atas urusan hal syarikat appa nya yang merosot .Jadi Alice terpaksa ganti tempat Aris selama setahun .Tiba di suatu hari Eunwoo ingin mengungkapkan perasaan sebenarnya pada Aris,namun dia tidak tahu bahawa Alice telah menggantikan tempat Aris selama setahun .Nak tau cita selanjutnya? tunggu chapter yang akan disiarkan ;) Starring: Alice(you) Aris Cha Eunwoo S.Coups


Rate this story

Share this novel

Mickey_ACMP
2019-11-16 

best

ersyaz_
2019-01-24  1 Replies

Belum lagi... Sy nk tamatkn ff lain dulu baru saya smbung ff tu nanti...

Qaqa Mierra
2019-01-24 

awak tak sambung my Doktor

ersyaz_

78 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

angan tentang bts

prescilla

novel ni dibuat oleh carmellita.Lita ...novel ini juga di buat suka2 ja...so...

Ice To The Cream

Mimie Zolhisam

"Macam mana aku nak cari lelaki yang tolong aku dulu.." Jennie. "Macam pernah jumpa je..mungkin kat...

K - POP OPPA - YA! SARANGHAE!??

sya_GBT_Namjoon

Syakirah - Buddy, Once n ARMY - anak ketiga daripada tujuh orang adik-beradik Syahir - Once - anak...

Yoon Jinwoo

Ayuni

Dia mahu jadi seperti Han Hyunjae, seorang yang sempurna di matanya. Mempunya segalanya termasuklah...