Dia Atau Dia?

cikyayangi

Romance Series 495

5 (2 ratings)

Synopsis

Aku tak tahu nak pilih yang mana sama ada orang yg aku cinta atau orang yg cintakan aku. Seriously, aku keliru! Help me!!!!!! Jadi sape yg aku pilih? Jom baca kesudahan cerita ni. Let's go bebeh *Sorry guys, aku xpndai nk buat sinopsis ni. Korang baca je dulu bru la thu best ke x. Jgn tengok luaran je. Hehe


Rate this story

Share this novel

cikyayangi

7 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

CHOOSEN ONE

AJIB

nunjuk? Nak bermegah depan saya?” marah ibu. Meneka serta menuduh. Ayah pula ku lihat hanya...

My crush

zizie_azyra

senyum2 pandang2 walaupun suka kita kwn...bila si comel suka si bermata empat..alamak kawan jadi...

GELISAH KERANA DIA

SARAH AAISHA

Sebaik saja kakinya masuk ke dalam pejabat CEO. Dia mula rasa gelabah. Dah kenapa aku jadi macam...

"AKU DAN DIA"

hjrharry

intro kisah cerita ini terjadi antara aku dengan "si dia" dalam kisah ini ade yang sedih ade yang...