Encik CEO VS Cik Pelukis

zanaziqa_

Romance Series 4984

4.6 (13 ratings)

Synopsis

Mengisahkan seorang perempuan cantik yang baru break dengan kekasih hatinya dan terpaksa kahwin dengan anak kawan baik mak dan ayah nya.. "Tengku Adif Zafran.Arhh menyampah betul la dengan dia tu" ~Yana "Kau ingat aku hadap sangat ke ada isteri macam kau.Dah la minah kampung.Selekeh.Bukan test aku la.Lukisan kau buruk sama je macam muka kau."~ Tengku Adif Zafran. Lama kelamaan, ada ke rasa cinta untuk mereka berdua?Entah la nak..kalau nak tau, bacalah novel Encik CEO VS Cik Pelukis.


Rate this story

Share this novel

kittycatlove??
2020-05-20 

zanaziqa_ sambungla lagi ... party akhir tu di best da

zarazara79
2020-04-14 

dh lame x update...ke mane menghilang

Nur Hidayah Ida
2020-03-12 

lmanyaa x update....pyh la nk follow kalu ceni...mohon update kerap ckit yer zanaziqa_..

zanaziqa_

42 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

JODOH PADA JANJI

ninjagirl

Penyesalan masa lalu, tiada kesan pada dirinya. Namun, terkesan pada jiwa yang berpegang pada...

BOYFRIEND JAHAT

seungyoon

Jiyeon dan L

suamiku ustaz

Eikha

Arina Alisa....seorang anak yang ternama di sekolah asrama penuh..sehingga pertemuan dengan seorang...

Kau Aku Punya! (Slow Update)

KatakHijau

Bertemu buku dengan ruas! Itulah pepatah yang diberikan kepada dia sejak lelaki itu muncul. Panas...