MINAH GAGAH

FIZAH NADMAH

Romance Completed 418

4.5 (2 ratings)

Synopsis

Jangan pandang aku sebelah mata hanya kerana aku wanita, itu kata Anita Sarawak kepadaku (well sah-sah untuk semua wanita) dan aku tujukan pada kau pula!


Rate this story

Share this novel

LIZLI V.
2019-09-03 

best citer ni. Tahniah. Tengok cerita saya plk ye. #TERIMA HATI INI

SyiRa SaZini
2019-04-18 

bestt la jgk..

Salina Mohd Seh
2018-10-18 

bestt

FIZAH NADMAH

6023 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Mr.SHY & MISS SWEET

Annezah Ija

Novel ini mengisahkan seorang perempuan yang bernama Ika Kaisara suka mengusik seorang lelaki yang...

MISS DIVA

EVA F

“How life?” tanya aku. Dia diam. Dia jongket bahu. “Macam ni jelah. Kau?” tanya...

DALAM BENAKKU

FIZAH NADMAH

“Woh woh, chill Iz. Kenapa dengan you ni. I nak tengok je girlfriend baru you tu. Kate boleh move...

opps! sorry!

Miss Dettol

Haih.. Detol oh Detol kenapalah aku tak boleh lupakan kau sampai ke sini pun aku masih terbayangkan...