Sahabatku Cintaku

Tyra Alissa

Romance Completed 1090

4.9 (22 ratings)

Synopsis

Memang aku mengaku yang kitaorang makin lama rapat tapi sebagai kawan baik je, balas aku mahu membela diri. Eleh, yelah tu. Kawan baik konon, mula-mula bolehlah cakap kawan lama-lama nanti tersangkutlah tu, ujar Hana masih mahu mengusikku. Korang jangan nak memandai- mandai nak buat gossip eh. Betul, kitaorang kawan je, jawab aku. Iyelah Siti, kitaorang saja je mengusik kau. Suka tengok muka kau yang merah-merah bila malu.


Rate this story

Share this novel

Q.U.E.E.N
2018-06-22 

sorry. Lets read my novel 'TENGKU HANNAH NAURA' & 'MY HONEY HANI'

Guest User
2017-01-17 

hm okaylah overall but klimaks dia haa sekejap sgt kalau pnjg lagi citenye mesti best huhu

bulang
2016-12-21 

best ke....!!

Tyra Alissa

9999 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Balada Hati

Zuleyka Aqua

Bcoz Of You

Suhaila

TARUHAN SANG HATI

KARTIKA BAYU

Aku, Dia Dan Somtam

Iman Fadia