HOPE

TGNAURA

Crime Series 27108

4.9 (252 ratings)

Synopsis

ROMANCE/ HARSH CORE LANGUAGE AND MATURE CONTENTS/ BASED ON TRUE STORY HARAPAN itu ibarat bayang, akan hilang ketika gelap. "Kau ingat aku ni binatang ke takde perasaan nak simpan gambar bogel korang berdua selamanya? Gambar tu dah lama aku bakar. Abu dia dah jadi debu!" "Nasir... aku betul-betul tak tahu apa yang kau cakap kan ni.." "Har... Kau jangan bajet alim sangat lah. Aku tak masuk campur bila orang kampung cakap kau penagih dadah tapi aku memang tak boleh blah bila kau perdajalkan hubungan aku dan Fika. Betina tu pulak dah dapat kau terus buang aku. Hah sekarang merasa lah lahir anak haram." Dia mengharapkan kasih seorang bapa, namun kasih itu dikhianati didepan mata. Dia mengharap kasih seorang ibu, namun ibunya pergi tanpa sebarang kata. Dia mengharapkan cinta seorang wanita.. Namun masih adakah wanita yang sudi menerima cinta BEKAS BANDUAN seperti dia? Dia cuba bangun ketika harapan itu ada... Namun ketika harapan kembali dinodai.. Ezhar Iqbal hilang pedoman.. Kini dia sedar Harapan itu tak pernah wujud untuk dirinya. *Berdasarkan kisah benar yang diceritakan kepada penulis. Tapi penulis mengubah sedikit bagi mengelak terbabit dengan sesiapa*


Rate this story

Share this novel

Queen Nina
2020-10-04 

Assalamualaikum bg readers yg suka novel genre crime, action and love jemput baca novel saya, INSPEKTOR LAILA

Julia Nazri
2020-08-10 

bila nak wat novel cina buta.. ari tu baca xabis la.. tiba┬▓ dh xda novel tu...

Efthalia
2020-08-06 

hai, maaf menganggu. jemput baca cerita saya. Lelaki Untuk Laila. thank you :)

TGNAURA

1902 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Pendendam

Ariestia_writer

suamiku mr.monster

nahapuspa

OCEAN EYES

AJIF

ISTERIKU PEMBUNUH

DON'T ASK