KEKASIH

SKAR JEN

Mystery & Detective Completed 18433
4.8
(51 ratings)

Synopsis

Aku tak pasti kenapa dia nak risaukan tentang aku sangat. Kami kenal tak lama pun tapi dia dah layan aku dan bebel kat aku macam dia dah kenal aku like forever. Aku pandang wajah tegang, keras air batu bila dia berjalan ke arah aku. Wait, kenapa ada darah pada sut putih dia dan kenapa muka dia lebam? Kenapa ada luka pada kening kanan dia? Macam ada kesan darah kering je. Dah kenapa aku nak kena risau pasal dia pulak???


Share this novel

Rate this story


Comments

mar
2018-05-06  1 Replies

best sangat

Cikknajihah
2017-11-24 

Congrats

nnn
2017-11-23 

bestt gilerr....!!

SKAR JEN

13802 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience