NILAI SEBUAH KASIH SAYANG

DIDIEY

Family Completed 10986

4.6 (61 ratings)

Synopsis

“Ikut abang atau abang tarik tangan Ika.” Atika ditinggalkan dengan tiada pilihan melainkan mengikut Ashraf.Dalam masa yang pendek,mereka sudah berada di taman bumbung syarikat itu.Atika mula merasakan aura yang tidak menyenangkan.Macam ada kejadian yang tidak menyenangkan akan berlaku. “Abang tak sangka yang orang yang dimaksudkan Ika ialah Irwansyah.Kenapa dia,Ika?Kenapa abang terpaksa bekerja dengan orang yang mempunyai kaitan yang rapat dengan Ika?Macam mana abang nak lupakan Ika?Abang cuba,Ika.Tapi,abang tak boleh berhenti memikirkan Ika.Mungkin inilah balasan Allah SWT terhadap abang atas apa yang abang lakukan dahulu.Terseksa untuk melupakan orang yang kita cintai yang pernah kita sakiti dahulu.Abang …abang cintakan Ika.”


Rate this story

Share this novel

Nusya Awang
2020-06-23 

Best cerita ni. Jemputlah baca cerita sy pula 'Love As You Please'. Tq. (^_^)

waniey
2020-06-02 

best sangat jemput baca novel saya jodohku bukan yang pertama..

Ayla
2020-05-21 

Best,jempuf baca novel Forever Mine dan Growl yang akan diterbitkan dalam masa terdekat.

DIDIEY

8390 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

BIARKU REBAH DISISIMU

Nur Rynn

perjalanan sesebuah kehidupan itu telah pun ditetapkan.cuma terkadang kita lemah dengan hasutan...

We Are Twin!

FatinStar315

Sakura telah berjumpa dengan kembarnya,Riki kembali dan menjalani hidupnya bersama Riki.Riki tak...

TIADA YANG LEBIH TEGUH

NUR

"LEMPARKAN saja batu-batu itu ke laut!" “Tak mungkin.” “Selagi papa berdegil, selagi...

MATA COKLAT

HAZIF HMD

Wanita usia pertengahan tiga puluhan di depanku membalikkan tubuhnya. Aku terpaku sejenak melihat...