Love You Miss Han Hye Jin

Yeojachingu!Buddy!

Fanfiction Completed 2505

4.5 (8 ratings)

Synopsis

"Ingat Yerin kau kahwin dengan dia bukan sebab cinta...kau akan pergi bila dia dah tak perlukan kau"-Han Hye Jin


Rate this story

Share this novel

Kirah
2018-04-19 

Best ahh

chryst
2018-04-16  2 Replies

cerita ni best. kalau panjang dan detail kan lagi mesti best. sebab macam fast forward sikit story ni. kalau buat banyak bab cerita detail sikit apa yang jadi, macam mana diorang boleh jumpa and mcm mana gong chan boleh jatuh cinta dkt hye rin pn okay :3

_AnNuRaYuNiE
2018-04-15  1 Replies

Best ^~^

Yeojachingu!Buddy!

103 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

ASRAMA

Ftinnrizzti_

inner beauty

Amat Azeez

You're Mine

park_sangra

THE CHEATER ( ONESHOT )

Minnnn