KAU,BUKAN DIA

Osniarah

Romance Series 1012

0 (0 ratings)

Synopsis

Amar_"Qaseh...amar nak tanya  dengan qaseh'kalau amar takde qaseh akan rindu tak pada amar nanti?" Qaseh_"apa ni!"pertanyaan apa amar nak cakap pada qaseh ni?mengarutlah"qaseh merajuk pada amar bila amar kata andaikan dia takde'apakah yang amar maksudkan" Amar_"takde maksud apa'itu andaikan"ala..sorrylah qaseh..amar tak maksudkan untuk sakitkan hati qaseh tu'!.sakit ke??,mmm..meh sini amar rawat.amar kan Dokter" Qaseh_"its,to late"dah parah dah.banyak dah mengalir darah ni'mmmm. Amar_"kena masuk Wad ICU lah macam ni..jom amar hantar pegi hospital dah parah tu"amar sengaja menyakat qaseh yang tengah merajuk, Astghfirullah'al'adzim...qaseh tersedar dari tidurnya,dia bermimpi lagi tentang amar,makin susah nak dilupakan kenangan mereka berdua arwah amar dah setahun pergi meninggalkan dirinya.inilah akibat terlalu merindukan orang yang dah pergi'ibu qaseh pernah beritahu nya jika qaseh tak dapat lupakan kenangan dia bersama arwah amar,dia akan dibawa berubat'takut arwah amar tak bisa melepaskan kenangan-kenangan mereka berdua'.qaseh dah pun bergenang airmata terlalu sayangkan arwah tunangnya."AMAR ZAIN"


Rate this story

Share this novel

zarazara79
2020-03-21 

best...next plzzz

Osniarah

42 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Suami Korea

NISH_UKNOW

Raisya Eliya yang selalu putus dalam hubungan percintaan akhirnya menerima calon pilihan ibunya....

BENCI ? TAPI CINTA

misz_s

Bergaduh ? Jangan cakaplah. Setiap kali jumpa nak bergaduh. Sampaikan dah lali. Tapi orang cakap...

Cinta si Roh Sesat??

Athirah Lidiya

-Tidak Akan Beri Penerangan, baca sendiri-

AKU SETELAH ENGKAU

Nara Raimah

love story between childhood friend who met after 20 years passed.