KAU PILIH AKU

MOX

Humor Completed 1246

4.8 (14 ratings)

Synopsis

”Lebih baik hang keluar! Keluar la ni jugak! Aku kira sampai tiga, kalau hang tak keluar aku akan pastikan hang akan menyesal seumur hidup hang!” giliran Dayana pula mengamuk. dicekiknya leher Farahin, kononnya dia nak iblis yang telah merasuk Farahin keluar dari tubuh Farahin.


Rate this story

Share this novel

Miss_queenroses
2019-02-20 

Best,jemput baca novel saya,"Izinkan aku pergi".

Q.U.E.E.N
2018-06-15 

sorry. Lets read my 2nd novel 'MY HONEY HANI'

ASYZSHA
2018-05-11  2 Replies

Best betui

MOX

6162 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Kenapa

Mikael Sahaja

Hai gadis-gadis comel yang still single dan guys, whats up? Well, adat perasaan manusia itu...

HIDUPMU HIDUPKU

SARA AAISHA

Apa beza kau dan aku? Kita menjalani hidup masing-masing, jadi kau ingat aku hadap sangat ke dengan...

SETIA

N.A. nurul

"Awak sayang saya tak?" tanya Aisya. "Sayang." balas Asyraf. "Kalau macam tu awak cintakan saya?"...

LELUCON SI PENCEN

HAZIF HMD

Heboh satu kampung tatkala mendengar pengumuman yang baru sahaja diterima. Apa taknya pada minggu...