Love As You Please
Profile Picture

aleyafarz

best...keep writing ^_^

2020-11-22 02:01:21 Reply

Profile Picture

Aisy Eddy

bestnye cite..tapi..ending tuu..mmm :(

2020-11-20 03:32:02 Reply

Profile Picture

Aisy Eddy

sedihhhhhhhhhhh

2020-11-20 03:32:15

Profile Picture

Miaaa.

Wahhh , congratsss akak !!. Sorry sbb lambat marathon , Mia busy sikit lately ni . endingg mmg sedihhh sangat ii tapi nak buat cm mana kan Mia redha je , tak semua pengakhiran berakhir dgn indah , betul tak.

2020-11-01 03:33:23 Reply

Profile Picture

Miaaa.

Thankkk youuu akakkk ^_^.

2020-11-08 14:53:33

Profile Picture

Nusya Awang

Okay, Mia juga keep writing & good luck. ^_^

2020-11-06 13:22:39

Profile Picture

Miaaa.

sama sama kasihh akak (^_^) . Hehehehe keep writing tauu.

2020-11-02 17:30:55

Profile Picture

Nusya Awang

Terima kasih ya Mia. <3 Takpe. (^_^) Yup, betul apa yg Mia kata tu.

2020-11-02 12:21:58

Profile Picture

Zita@nsey

Haii..jemput baca story saya "I am not human" terima kasih :)

2020-10-26 12:02:28 Reply

Profile Picture

Zita@nsey

^^..tq

2020-11-12 21:03:26

Profile Picture

Nusya Awang

Okay =)

2020-11-02 12:22:18

Profile Picture

fildatie

cerita ni best sgt ii tpi ending mcm tergantung.. buat lh sambung cerita ni lagibagi dylan dgn olive bahagia

2020-10-01 08:21:45 Reply

Profile Picture

Nusya Awang

okay nanti saya buat sambungan cerita ni. tq. =)

2020-10-03 17:13:56

Profile Picture

Miss Honey

Assalamualaikum & hai, jemput baca novel Honey. Tajuknya Cinta Yang Haram. Jom singgah dan baca dulu, selamat membaca! ^_^. Thank you :)

2020-09-23 16:30:14 Reply

Profile Picture

Nusya Awang

Waalaikummusalam. Okay nanti saya baca. :-)

2020-09-24 14:54:59

Profile Picture

elissaraihana@gmail.com

Aduh sedih btoi kt part ending tu ...???? sambung pls...rasa tk puaih laa baca ending ni ..nk tau jgk apa jd lps tu ..hehe

2020-09-21 20:32:30 Reply

Profile Picture

elissaraihana@gmail.com

hehe sama2.. :)

2020-09-22 01:32:26

Profile Picture

Nusya Awang

Okay, nanti saya cari idea untuk sambung. tapi bukan dalam masa terdekat. terima kasih ya. =)

2020-09-21 21:11:35

Profile Picture

Norlina Binti Suileong

sila buat love as you please ll...please...hehe

2020-09-20 22:38:22 Reply

Profile Picture

Nusya Awang

kalau saya ada idea & masa saya akan buat. tapi bukan dalam masa terdekat. hehe. terima kasih ya atas cadangan. (~_^)

2020-09-20 22:43:32

Profile Picture

Putri nurazieqa syahzirah Nor

saya harap awak keluar kan buku novel yang bertajuk "love as you please" sebab saya nak beli kalau baca kat fon memang bole tapi saya nak baca kat buku yang awak keluar kan saya harap awak dapat keluar kan buku novel bertujuk love as you please

2020-09-19 17:41:39 Reply

Profile Picture

Nusya Awang

terima kasih ya baca novel ni. sebenarnya saya rasa novel ni belum cukup bagus nak jadikan novel. banyak lagi yang saya perlu betulkan. banyak lagi yang saya perlu belajar. tapi tiada apa yang mustahil kan? (^_^) apa-apa pun thanks. <3

2020-09-19 19:48:41

Profile Picture

shazz_azman

sad ending...haraplah ade sambungan mereka bersama semula

2020-09-19 14:25:38 Reply

Profile Picture

Nusya Awang

terima kasih baca novel ni. =) cadangan tu akan saya pertimbangkan. ;)

2020-09-19 19:49:45