Love As You Please
Profile Picture

ALICESIA

halo kak nusya dan para pembaca sekalian, selamat hari raya aidilfitri <3 maaf zahir dan batin

2021-05-12 22:01:41 Reply

Profile Picture

Mei

Tak nk buat kedua punya ke

2021-05-05 21:08:17 Reply

Profile Picture

Mei

Tqqqqq

2021-05-05 21:33:15

Profile Picture

Nusya Awang

Dah ada. Baru publish beberapa bab. Boleh search tajuk Love As You Please (II). =)

2021-05-05 21:24:21

Profile Picture

Leysaa

hai..please support story pertama saya dlm aplikasi ni. Mr Husky Voive dan cik duri. thank you =)

2021-05-03 15:53:08 Reply

Profile Picture

anamahnur

jemput baca cerita saya :)

2021-04-21 08:28:24 Reply

Profile Picture

Nusya Awang

okay, nanti saya baca ya. ;)

2021-04-21 10:11:25

Profile Picture

anamahnur

tahniah??

2021-04-21 08:27:06 Reply

Profile Picture

Nusya Awang

terima kasih =)

2021-04-21 10:10:59

Profile Picture

Fiza Afiza

tahniah .. story yg menarik.. good luck for next

2021-03-31 12:20:49 Reply

Profile Picture

Nusya Awang

Terima kasih. ^_^

2021-04-11 13:12:12

Profile Picture

Amiranda Shahira

saya suka dengan cerita ni..

2021-02-26 14:21:38 Reply

Profile Picture

Nusya Awang

Terima kasih ^_^

2021-04-11 13:12:29

Profile Picture

Arra faera

hai,jemput baca novel MISS LOLIPOP

2021-04-03 17:34:03

Profile Picture

raidahyaora

Please sambung cerita ni.. Nak tamat yang happy ending??

2021-02-03 17:23:48 Reply

Profile Picture

Arra faera

jemput baca novel Miss Lolipop dan jangan lupa tinggalkan komen

2021-02-10 19:39:56

Profile Picture

BALQIS_DOLARIST

Best lah citer nusya yang ni. Sooo sad. Knapalah dylan kna brpisah dgn olive. Sy hrp nusya buat smbungab utk citer ni. Bye tumpang promote jap ye nusya. Jemput baca citer sy tajuknya ALWAYS AND FOREVER. Genre vampire. But bkan account yang ni. Account lain. Tapi je BalqisPauzi.Tq Nusya. :)

2021-01-18 23:04:29 Reply

Profile Picture

Nusya Awang

Okay, terima kasih ya. =)

2021-04-11 13:13:18

Profile Picture

HanaStellaa

Haii, jemput tekan gambar profile saya dan baca cerita saya yang bertajuk 'Bayangan Semalam', terima kasih ^_^

2021-02-28 16:05:29

Profile Picture

aleyafarz

best...nk new chapter boleh?

2021-01-17 19:51:48 Reply

Profile Picture

Nusya Awang

Terima kasih =)

2021-04-11 13:13:45