SPY VS MAFIA
Profile Picture

Ejan Din

Donated 400 nCoins - Hai Kay.... jalan cerita hingga ending Saya suka cuma klimiks cerita julia pudar watak hnya 2 kali kluar last2 kena penjara, dragon matii di tangan khai tp sayang bukan aeron yg balas dendam, motif hana bunuh khai hnya sbb aeron n sbb sakit hati sbb baru dpt tahu pasal mama dia... Kalau la... julia tu jd org ke 3 yg selalu mgganggu aeron Dan dragon mmg suka dgn Julia sampai dia emosi yg jahil trhadap twin dia... sampai mengganggu hana tuk jelouskn aeron ... khai pula mmg motif dendam yg mau musnahkan keluarga tuan karen n agensi hamra yg telah musnahkn .. dia manfaat kn situasi aeron, hana, dragon n julia ditambah adegan2 extrim Dan jealousy... Saya rasa mesti cerita KAY lebih nmpk impak MAFIA n SPY yg high class di mama adegan2 tempat seperti Vila, Club n Hospital Private n polish tempat2 mewah... ITU LEBIH NAMPAK RARE.... #biarkitatidakmewahyangpentingceritakitaberkualitadenganimpakyangrare #apa2punTahniah

2020-11-23 10:23:22 Reply

Profile Picture

fawwaz

i love this novel ! ??

2020-11-18 01:33:18 Reply

Profile Picture

K A Y

Hehe Tq fawwaz! jemput baca my new novel, Be My Juliet ><

2020-11-18 23:21:18

Profile Picture

Ms.Lia

Donated 1000 nCoins - Tahniah untuk ending yang gempak Kay!

2020-11-11 06:44:22 Reply

Profile Picture

K A Y

Tq Ms. Lia sebab rajin donate! orang komen pun Kay dah happy, donate ni adalah satu bonus buat Kay, tq again!

2020-11-14 10:46:05

Profile Picture

Efthalia

finally, hbis pun baca crita ni. nsib baikla happy ending, hero xmati. klau hero mati, mmg thalia mnangis xberlagulaa T_T. crita ni mmg best! bab2 action yg Kay tulis mmg menjadi, thalia blh bayang aksi tembak2 smua tu >< wlupun bnyk babak action, romance tetap ada. dn bca novel ni pun blh buatkan diri teremosi. lgi2 bila dh hujung2 tu. bila bca bab pernghargaan, trnmpk nma thalia. hehe thank you Kay!! anyway novel ni mmg bestttt sngttt2!! teruskan berkarya ya Kay <3

2020-11-10 07:31:38 Reply

Profile Picture

K A Y

Wowww hehe Tq Thalia untuk komen yg panjang ni! Terharu sebab sudi baca novel ni. Tq again!

2020-11-14 10:44:57

Profile Picture

Efthalia

Spy Vs Mafia done, thalia nk bca novel Be My Juliet plk ><

2020-11-10 07:33:14

Profile Picture

chryst

Donated 1000 nCoins - Thankyou sebab selalu support karya chryst !!! T-T

2020-11-05 21:49:19 Reply

Profile Picture

K A Y

Tq jugak Chryst always donate novel ni ><

2020-11-14 10:41:59

Profile Picture

Miss Honey

Donated 1000 nCoins - Semangat Kay!

2020-11-05 21:45:11 Reply

Profile Picture

K A Y

Tq Miss Honey! Alright!

2020-11-14 10:41:32

Profile Picture

Myra Sofea

TQ kay.. ada juga nama saya dlm list

2020-11-01 19:52:51 Reply

Profile Picture

K A Y

Welcome Myra, jemput baca my new novel kalau ada masa ^^

2020-11-14 10:41:18

Profile Picture

si tahi lalat

happy ending . suke suke sukee.. thniah kay

2020-10-30 01:36:15 Reply

Profile Picture

K A Y

Hahaha Tq sebab sudi baca! nantikan novel terbaru Kay okay? ><

2020-10-30 11:02:18

Profile Picture

Linda Rahim

Tq KAY... akak tunggu next novel...

2020-10-30 00:14:43 Reply

Profile Picture

K A Y

Welcome, hahaha tq sebab menunggu. Novel baru Kay akan publish secepat mungkin ^^

2020-10-30 11:01:45

Profile Picture

Noorhayati Yat

Wow.. Bestnya happy ending...

2020-10-29 23:28:33 Reply

Profile Picture

Noorhayati Yat

Wc kay.. Tahniah.. ??

2020-10-30 11:56:02

Profile Picture

K A Y

Tq Norhayati Yat sebab setia sampai penamat! ><

2020-10-30 00:13:46