Cinta Yang Haram
Profile Picture

Liyanaa

Donated 1000 nCoins - :') duit hantaran Fawwaz utk pmpuan lain... huhu... nsib ada Farhad sbagai gnti skrg... welkkk!!

2020-11-22 16:42:33 Reply

Profile Picture

Liyanaa

Tkpee Farhad ade... HAHAHHAHAHAHA

2020-11-22 17:45:56

Profile Picture

Miss Honey

Bertabah ya... :')

2020-11-22 17:24:47

Profile Picture

aleyafarz

huhu baru habis marathon...best!

2020-11-15 18:04:18 Reply

Profile Picture

Miss Honey

Terima kasih Aleeya ^.^

2020-11-15 20:14:06

Profile Picture

Fiza Afiza

tahniah sis sy baru habis baca .selama ni duk tggu xmasuk noty tgk2 dh tamat hihi..ape2 pun semoga sis terus berjaya dalam penulisan..n xsbr nk tggu next chapter untuk story baru sis. ..

2020-11-13 10:23:04 Reply

Profile Picture

Miss Honey

Terima kasih sis Fiza... Ya Allah.. Noti ada problem kut, hihi. Tq sis... Keep supporting Honey ya ^.^

2020-11-13 12:38:45

Profile Picture

Efthalia

wlupun CYH dh lma habis, tpi Thalia bru smpat khatam >< cerita ni mmg best! dhla jln cerita menarik, ayat2 penulisan cantik, bnyk pengajaran plk tu. sjujurnya, CYH ni mmg mainkan emosi pembca, termasuk Thalia :') ya, mencintai tak semestinya memiliki. ckplah klau Fawwaz menyayangi Haifa. ending yg superb, tpi Thalia ttp sedih sbb Fawwaz bkn dngn Haifa :') ingtkn ada plot twist ke apa, rupanya bukan. nk buat mcm mna, bkn jodoh dorang. Fawwaz pun dh ada kekasih, Haifa pun dh bahagia. congrats sbb brjaya siapkan novel yg menyentuh hti ni. Thalia tunggu sekuel ya ;)

2020-11-10 11:12:06 Reply

Profile Picture

Miss Honey

>_< alamak sis Thalia pun tunggu sekuel. Terima kasih sis, sebab sudi baca karya tak seberapa daripada Honey. Novel sis Thalia pun apa kurangnya ^.^

2020-11-10 17:09:17

Profile Picture

Efthalia

fuh bkn niat untuk terpanjang komen ya haha

2020-11-10 11:12:28

Profile Picture

@Aina

Hi, Assalamualaikum. Jemput baca novel Aina ya. Huhu first time promote. Harap semua okay baca novel Aina yg masih tak seberapa ni. Maaf iklan sat ya. Hehe.. Terima kasih ^^

2020-11-09 08:26:10 Reply

Profile Picture

@Aina

Ya Aina dah baca memang best ^^ Hihi rasa rendah diri pula. Terima kasih tumpang iklan ya. :-)

2020-11-09 09:14:27

Profile Picture

Miss Honey

Hai, waalaikumussalam.. Jemput baca novel Honey juga ^_^

2020-11-09 09:03:18

Profile Picture

Ms.Lia

Donated 1000 nCoins - Cepat2 buat sequel tu ><

2020-11-06 06:44:38 Reply

Profile Picture

Miss Honey

*nak

2020-11-06 16:40:51

Profile Picture

Miss Honey

Huwa... terharunya... ramai yang nal sekuel :'). Tq Lia ^.^

2020-11-06 16:40:46

Profile Picture

Iqmal Izzat

Assalamualaikum, lepas anda baca karya ni, pakat-pakatlah singgah baca karya saya iaitu PELANGI SENJA SELEPAS HUJAN PANAS... Saya yakin anda pasti tidak akan menyesal singgah baca karya saya ^_^ Sokongan anda amatlah saya hargai...

2020-11-03 16:21:04 Reply

Profile Picture

Miss Honey

Waalaikumussalam.. ^_^

2020-11-03 20:35:58

Profile Picture

chryst

Donated 1000 nCoins - sequel? pls! pls! pls!

2020-10-26 14:19:50 Reply

Profile Picture

Miss Honey

Udah ku bilang, sekuelnya tahun hadapan >_< hahaha

2020-10-26 16:14:10

Profile Picture

K A Y

Donated 1000 nCoins - Fighting Honey!

2020-10-26 13:30:36 Reply

Profile Picture

Miss Honey

Huwa... tq Kay ^.^

2020-10-26 16:14:26

Profile Picture

Imajinasi Kata

Kak numpang promo, buat kalian yang suka baca cerita fantasi boleh mampir ke ceritaku yang berjudul Pheonix Reincarnation, kisah ini mengandung unsur romantis, action, dan time travel. kisah mahasiswi bereinkarnasi memasuki tubuh seorang putri Jenderal bernama Qian Yue, putri yang terkenal memiliki reputasi buruk, tidak hanya manja tapi juga suka berkelakuan seperti pria. si mahasiswi ini akan mengubah Qian Yue menjadi lebih baik dengan semua pengalamannya di masa depan, sebagai mahasiswi jurusan hukum. tidak hanya itu, masih banyak tantangan yang akan dilalui si pemeran utama terutama melawan musuhnya yang ingin menghancurkannya! seperti selir Ayahnya Wangxia. bagaimana kelanjutannya? yuk mampir ke ceritaku, mohon dukungannya kak

2020-10-26 04:34:01 Reply

Profile Picture

Miss Honey

InsyaAllah.. Keep writing ^_^

2020-10-26 16:14:48