Ya! Aku Perempuan Itu
Profile Picture

Aiemy310

mmg apps ni free kan xdek byr?first time gne

2020-04-03 05:48:06 Reply

Profile Picture

Sharifah Izzatul Haziyah

dah abis dah ker? kalau boleh adekan sambungkan. mcm tergantung jerr

2020-03-25 16:05:13 Reply

Profile Picture

zarazara79

cete dh abis ke...x de sambungan ke...

2020-03-23 19:49:58 Reply

Profile Picture

Aunny

best.. tahniah pd penulis.. teruskan karya yg terbaik..

2020-03-21 12:36:04 Reply

Profile Picture

atiliaa84

adoii mengalir air mata pat last..best sgat...murung 1 hari nk baca novel??

2020-03-19 17:40:12 Reply

Profile Picture

Yuldiz Zehra

Jemput baca novel saya berjudul "lelaki untuk di sewa'. Tajuk nampak cringe sikit... Tapi banyak pengajaran bakal menyusul dalam novel ni. #supportpenulisbaru . Terima kasih

2020-03-17 16:54:30 Reply

Profile Picture

mai mah

kan keduanya dah mati cam ner author nak updated..

2020-03-16 18:28:48 Reply

Profile Picture

mai mah

kan patut tulis TAMAT... POV nura tu pun mcm dalam kubur.. sbb ayat mula tu.. ini kisah aku.. lepas tu part arif yg x details... nak citer mcm mana kalau pandangan nyar dari sudut nura... ramai yg x puas hati dgn part arif fahmi.. so part arif tu yg tersirat.. perlu gunakan imaginasi dgn info yg sedikit. apa pun tahniah author.. i still x boleh nak move on dgn kisah diorang. ikut rasa hati nak minta special part.. tapi dah yg bercerita a.k.a si nura tu dah mati so kat sini lah the end nya.. ending yg sepenuhnya.. kalau nak bercerita kena tulis pov dari mak yam kot baru boleh terasa sebegitu dalam sesalan nya...

2020-03-16 18:38:52

Profile Picture

dukELawa

hahahaha.. tu pasal. agaknya salah saya jugak tak tulis TAMAT

2020-03-16 18:30:30

Profile Picture

Hana Luwis

hurmm..ingat ada smbungan...update je rupa eh..

2020-03-11 09:21:15 Reply

Profile Picture

Ebomayoi

ada next ker,update date je ker...

2020-03-07 11:10:02 Reply

Profile Picture

zarazara79

best sgt...bile nk update lg...

2020-03-07 07:47:20 Reply