BISIKAN CINTA
Profile Picture

Sakinah Abd Lah

tak update ke???rindu ni

2020-11-30 18:17:03 Reply

Profile Picture

inakusayang

mana tasha ni...eh izza...geram dgn mulut puaka tasha xabis lg ni...dok repeat cite sentap izza ni

2020-11-28 20:33:19 Reply

Profile Picture

Guest User

Omg.. I love sgt story ni... Pelbagai emosi dan perasaan ada...

2020-11-28 17:53:07 Reply

Profile Picture

Fiza Afiza

Tasha ni mulut busuk betul la...kesian Izza..dh la Izza ni polos sgt...terlebih baik huhu...nasib la Ben ni sbr je layan kerenah izza tu..huhu..sis jgn lupa update tau haha

2020-11-28 14:57:06 Reply

Profile Picture

Sabariah Ahmad Ina

chryst tlg lah satukn ben ngan izza.....bg mawar kt abg tiri izza atau sepupu die mata blue tu....adoi sape nama abg tiri izza zahf eh....hahaha ....biarkn cinta mereka bersatu cinta dr kecik

2020-11-28 09:25:46 Reply

Profile Picture

Tengku Puteri Sarina Tengku Ibrahim

xde chapters arini?

2020-11-27 14:12:20 Reply

Profile Picture

chryst

hahaha. Takde kut, puteri. Belum tulis apa lagi ni XD!!! hahaha!

2020-11-27 14:39:10

Profile Picture

aizaYana

izza nape nk dgr ckp cnkodok basi tu... dia yg tk layak utk umar... ben tu jgn la lelebih layan mawar... ai terasa tau huhuhu

2020-11-27 08:26:01 Reply

Profile Picture

aizaYana

kdg ii xfhm gn izza tu... ben baik kot..

2020-11-29 22:44:22

Profile Picture

Sabariah Ahmad Ina

kan cian izza...... ben jgn lebih sgt layan mawar tu, izza bgtaw je kt ben ap yg cikodok basi tu ckp..... jgn pisahkn ben ngan izza

2020-11-28 09:17:45

Profile Picture

pia

kan Yana pia pun rasa ben pun melampau layan mawar mana izza tak jealous dah tau memang mawar tu lebih segala nya dari izza memang la pasti terasa...hu...hu

2020-11-27 21:16:31

Profile Picture

chryst

Ben dgn Mawar kan kawan lama. Mestilah diorang dh biasa mesra. Izza tu ha yg mengada sgt. Ego. X puas hati, ckp ajelah. Tapi dia asyik nk bawak watak 'makwe yang memahami'. hoh.

2020-11-27 14:38:45

Profile Picture

Iqmal Izzat

Tumpang lalu... Jemput baca karya saya iaitu Kasih Ibu dan Pelangi Senja Selepas Hujan Panas... Harapnya bolehlah follow sekali ^_^

2020-11-27 08:16:50 Reply

Profile Picture

chryst

Mari mari baca karya Iqmal. ><

2020-11-27 14:37:01

Profile Picture

LilySophia

speak up izza, loud and clear supaya ben.tau apa masalah kau..kau punya confident level memang ke laut lah..rasa rendah diri, insecure akan buat kau merana..apsal tak stand for ur right? kau berhak pertahankan hak kau izza, jgn dilayan.sgt mangkuk hayun tasha nanti kau sendiri.yg akan down..

2020-11-26 22:57:36 Reply

Profile Picture

chryst

kan kan kan! Izza ni sejenis manusia yg ego sbb dia pernah kena tinggal dgn elman. Jadi dia lebih berhati-hati. Yang kena sabar, Ben jugak! Huh. Asyik-asyik Ben yg kena mengalah dgn dia, jaga hati di, pujuk dia.

2020-11-27 08:14:50

Profile Picture

asy-asma????

ish2tasha ni mlut dah mcm kilat cian izza keropok lekor semua org suka

2020-11-26 22:03:33 Reply

Profile Picture

chryst

Betul. Keropok lekor sedap apa. Satu malaysia makan keropok lekor.

2020-11-27 08:13:47