Jangan Baca Novel Ni
Profile Picture

Kiss.

Wow best buku ni tapi tak ada orang pun nak baca buku saya

2020-03-09 19:15:24 Reply

Profile Picture

MARJINAL90

Sangat menarik

2019-11-03 02:56:50 Reply

Profile Picture

LIZLI V.

Hai saya nak bagitau yg cerita anda memang best. Salam dari saya. Jangan lupa pula baca cerita saya ye. #Terima Hati ini

2019-09-02 03:41:39 Reply

Profile Picture

Gm Hunter56

Best

2019-07-12 21:48:46 Reply

Profile Picture

Broken Star

Sumpah plot yang menarik...ada kaitan ... cuma part kisah terapung tu je x masuk akal.. tapi kalau diikut logik saya boleh paham apa yg cuba diceritakan.. terapung atau "high".. hahah.. papepun jalan cerita yg menarik sampai penulis sekali masuk dalam cerita nie...

2019-03-18 20:02:45 Reply

Profile Picture

balqisssofea

why tak boleh bacaaa

2019-01-05 00:54:34 Reply

Profile Picture

MRS .AA

bestttt

2018-12-05 10:32:11 Reply

Profile Picture

Parksyuu

Aku tau "Jangan baca novel ni" boleh dibace, tapi tak tauu nape aku jadi was ii nak bukaa????

2018-11-28 22:16:23 Reply

Profile Picture

Parksyuu

Aku tau "Jangan baca novel ni" boleh dibace, tapi tak tauu nape aku jadi was ii nak bukaa????

2018-11-28 22:16:16 Reply

Profile Picture

aleesha17

bestnya

2018-10-16 16:39:22 Reply