Kenopsia
Profile Picture

Teresa Tali

mana sambungan?

2020-08-18 19:38:26 Reply

Profile Picture

noname

bila nak sambung? dah lama tunggu sambungan novel nie....

2020-07-03 09:16:53 Reply

Profile Picture

Feeya~

aduhai meremang bulu roma baca sbb sis selalu baca waktu pukul 3 4 pagi sbb selalu terbangun...Scary betul^~^

2020-06-24 21:11:14 Reply

Profile Picture

Miss Honey

Hi semua, jemput baca novel terbaru Honey. Tajuknya Cinta Yang Haram. Nampak menarik? Jom singgah dan baca dulu ^_^.Tq,Honey yakin korang takkan menyesal bila dah baca :)

2020-06-21 20:32:17 Reply

Profile Picture

Feeya~

okey nnti sis baca ye^-^ bunyi mcm best belum baca lagi ni nnti sis baca k

2020-07-20 19:45:33

Profile Picture

Miss Honey

Hi semua, jemput baca novel terbaru Honey. Tajuknya Cinta Yang Haram. Nampak menarik? Jom singgah dan baca dulu ^_^.Tq,Honey yakin korang takkan menyesal bila dah baca :)

2020-06-21 20:32:17 Reply

Profile Picture

ALYA

very good

2020-06-10 00:22:55 Reply

Profile Picture

Nia Azmi

Hai guys :) jemput baca story saya. Tajuk : Mission and Love. Thank you :)

2020-05-14 10:28:56 Reply

Profile Picture

Syazwana

Novel ni sedap. Tahap keseramannya takdelah tinggi mana tapi still dalam ketegori seram. Sambung lagi, Author. Kesian Una... Harap harap Khalil pun akan sukakan dia. Hmm, btw.. memang ada ke manusia macm Una -Pengutus kegelapan? Saja je tanya.. Jemput baca novel saya juga, "ku masih pilih dia" >_<

2020-03-26 08:12:06 Reply

Profile Picture

RABI'ATUL MARDHIAH

Jom baca novel SUARA

2020-03-10 16:02:17 Reply

Profile Picture

RABI'ATUL MARDHIAH

Jom baca novel SUARA

2020-03-10 16:02:15 Reply