Andai Itu Takdir Cinta
Profile Picture

NRLYZZTI

Tumpang Iklan...Hye semua , jemput baca novel saya tajuknya Takdir Kita , Harap semua enjoy membaca , jangan lupa rate and comment , bila dah baca ya . Terima Kasih <33

2020-11-08 17:19:30 Reply

Profile Picture

lameachiko

hi..nice story! jemput baca novel saya jgk ??

2020-11-02 07:43:31 Reply

Profile Picture

Syur GA Abadi

best sgt2 novel ni.. kisah cinta yg mnyentuh hati.sebak yg last2.akhirnya.bgia milik mereka. happy ending smuanya. alhamdulillah. tahniah. tq

2020-10-28 18:46:41 Reply

Profile Picture

Arra faera

hai,jemput baca novel saya Miss Lolipop dan jgn lupa komen, support

2020-11-26 07:49:59

Profile Picture

m.a.z

hi jom follow and baca novel saya :)

2020-10-20 00:24:14 Reply

Profile Picture

yuya

Assalamualaikum,jemput bce my first novel,Mama,Adik Nak Kahwin Boleh Tak?,hope korg support(:-(

2020-10-17 18:48:56 Reply

Profile Picture

fadlina

jemput baca novel saya vampire detective & antara dendam dan cinta

2020-10-06 15:51:43 Reply

Profile Picture

Zahrah_aziz

Jemput baca my first novel 'Petunjuk JODOH', hope you guys enjoy it :)

2020-09-19 15:03:29 Reply

Profile Picture

Iqmal Izzat

Assalamualaikum semua! Lepas korang baca novel ni, jemputlah baca novel saya iaitu AKU TIDAK SEMPURNA. Hope korang boleh support dan follow saya sekali! Alang-alang tu comment la sekali lepas korang dah baca nanti ya! Sokongan anda amat saya hargai

2020-09-19 12:00:07 Reply

Profile Picture

Miss Honey

Assalamualaikum & hai, jemput baca novel Honey. Tajuknya Cinta Yang Haram. Jom singgah dan baca dulu, selamat membaca! ^_^. Thank you :)

2020-09-18 19:58:11 Reply

Profile Picture

Ayg Ayang

best sangat2....terbaik

2020-09-09 10:23:09 Reply