Rasa Yang Ku Tinggalkan
Profile Picture

M1SS_X

Untuk makluman korang,sis dah start buat Rasa Yang Ku Tinggalkan yang edited version.Cuma sis tak dapat nak edit balik sebab terlog out acc.So sape yg berminat nak baca boleh search Rasa Yang Ditinggalkan.Tq

2020-12-19 06:03:36 Reply

Profile Picture

Jimmy George

tergantung crita ni.. nice story

2020-07-12 00:07:08 Reply

Profile Picture

M1SS_X

tq diatas maklum balas anda...(^_^)

2020-08-21 12:44:02

Profile Picture

zarazara79

dh tamat ke...hapi ending...

2020-07-05 08:10:33 Reply

Profile Picture

M1SS_X

yups...harap korang suka (^_^)

2020-07-05 08:11:40

Profile Picture

Mia Zara

teruskan berkarya ye sis

2020-07-05 06:12:52 Reply

Profile Picture

M1SS_X

mestilah...kalau x sia2 je lh perjalanan saya separuh jalan.Cuma jgn berharap saya update hari2 sbb sekolah dh nk bukak.So kalau free mcm hujung minggu tu in sya allah saya update

2020-07-05 07:54:59

Profile Picture

M1SS_X

hihi...

2020-07-05 07:52:37

Profile Picture

Fazizah Saiman

ooo da nak bersalin la..harap selamat semuanye

2020-06-24 19:43:42 Reply

Profile Picture

Mia Zara

ainul dh nk bersalin ke..x sbr nk baca episod seterusnya

2020-06-24 19:18:43 Reply

Profile Picture

M1SS_X

satu je boleh?saya x pro lg nk tulis pasal situation...tp saya akan cuba.Cuma jgn kecewa kalau tk ada situation tau...

2020-06-24 20:45:41

Profile Picture

Mia Zara

dua2..x sbr nk baca

2020-06-24 20:20:11

Profile Picture

M1SS_X

x sabar nk baca situation ke x sabar nk tau baby tu boy or girl?

2020-06-24 19:25:16

Profile Picture

ayu solehah

x de chaptr br ke hr ni

2020-06-18 22:23:22 Reply

Profile Picture

M1SS_X

x...sory

2020-06-19 07:40:28

Profile Picture

ayu solehah

x de chptr br ke hr ni

2020-06-17 13:20:30 Reply

Profile Picture

zarazara79

alhamdulillah...ainul dh balik smule...jgn bt hal lg ye danish...jage ainul baik2...tau pn meroyan ainul lari...

2020-06-17 07:42:45 Reply

Profile Picture

Mia Zara

next episode please..x sbr nk baca episod seterusnya nie

2020-06-17 03:42:53 Reply

Profile Picture

M1SS_X

ok2...

2020-06-17 03:44:32