Cerita Budak Sekolah
Profile Picture

Miya Miya

Hehe cerita nih cerite realiti. Jadi mcm mna nak ada endingnya Klau author sendiri tk jumpa lgi perempuan tu. Kan┬│? Hehe apa-apapun harap author dapat jumpa dengan perempuan tu lagi. Lgipun mgkin dia ada dekat jer dengan author tpi author selama nih mgkin author sendiri tk sedar hehe maybe kite tk tahu. apa-apapun best sgt. Lawak kisah author nih ^^

2020-10-04 22:10:41 Reply

Profile Picture

Arra faera

hai, jemput baca Miss Lolipop dan jangan lupa komen

2021-01-06 09:08:02

Profile Picture

Usako Princessz

hehe.. so skrg penulis dh umur brp? hahaha..

2020-07-19 23:02:54 Reply

Profile Picture

Arra faera

hai, jemput baca Miss Lolipop dan jangan lupa komen

2021-01-06 09:08:09

Profile Picture

G L A E

Best cerita ni.....

2020-07-05 20:28:02 Reply

Profile Picture

NINA AHMAD

jemput baca novel saya juga tajuk love Monkey

2020-06-24 17:18:00 Reply

Profile Picture

RABI'ATUL MARDHIAH

Jemput baca novel saya bertajuk SUARA

2020-03-12 08:13:46 Reply

Profile Picture

Amielya Shariman

lamak betul cerita nie tak update...cerita sudah best.tapi tergantung

2020-03-07 20:29:36 Reply

Profile Picture

Arra faera

jemput membaca karya saya My Kerek or Robot Husband tq

2020-06-03 19:13:05

Profile Picture

A.Ania

Sambung please lawak lah

2020-01-05 21:13:31 Reply

Profile Picture

Arra faera

jemput membaca karya saya My Kerek or Robot Husband dan tinggalkan komen tq

2020-06-03 19:13:23

Profile Picture

Julia

Jemput Baca Novel Saya Ya!!!??????

2019-11-27 15:20:04 Reply

Profile Picture

Wan Zaa

Dari bab 1 hingga bab 11...aku ketawa x henti2..story best...mudah hadam..

2019-11-11 15:23:31 Reply

Profile Picture

ACHIK

jemput baca novel achik !!! Hati yang telah kau curi dan Badrul Izman

2019-08-07 23:41:03 Reply