Seindah Takdir Cinta
Profile Picture

Hai!rah

Saya akan Publish Cerita baru..untuk menggantikan cerita niey

2020-02-18 17:31:04 Reply

Profile Picture

Hai!rah

saya Terpadam cerita nieyy(TT)(TT)..,

2020-02-18 17:30:00 Reply

Profile Picture

helly grace

ai best sambung

2020-02-18 16:40:30 Reply

Profile Picture

helly grace

hai hai!rah..

2020-02-18 16:30:14 Reply

Profile Picture

Hai!rah

hai

2020-02-18 17:30:23

Profile Picture

Chanteq Bridal Pelamin

da masuk library,bila nak update ni

2020-02-15 17:18:53 Reply

Profile Picture

Hai!rah

sorry yer,lambat sikit..saya dah update Bab baru.. jemput baca^_^

2020-02-16 11:22:49

Profile Picture

coca cola

bestnya cerita ni... tak sabar episode seterusnya

2020-02-13 15:02:05 Reply

Profile Picture

Hai!rah

Heheh,tq^_^

2020-02-13 21:06:19

Profile Picture

Chanteq Bridal Pelamin

sebak nya...hanan dan taqif,rs nya ada rs cinta sudah..tk sabar nak tau yg sterus nya

2020-02-13 13:35:55 Reply

Profile Picture

Hai!rah

TQ,nak tahu seterusnya..tunggu Next chapter (^^)

2020-02-13 13:40:48

Profile Picture

Norazlen Tompang

sambung pls sedih sgt bila org kita syg tinggal kan kita mmng menglir air mata..

2020-02-13 09:49:10 Reply

Profile Picture

Hai!rah

tqq(^^)

2020-02-16 11:23:10

Profile Picture

Norazlen Tompang

ok ??...best nya...

2020-02-13 10:06:00

Profile Picture

Hai!rah

Okey,Jap lagi Saya Akan update chapter Baru..tq.(^^)

2020-02-13 09:57:21

Profile Picture

helly grace

bunga bunga cinta dah nak tumbuh dahhhh

2020-02-12 17:34:58 Reply

Profile Picture

Hai!rah

Heheh,otw tumbuh^_^eheh

2020-02-12 19:52:52

Profile Picture

coca cola

next please....

2020-02-12 09:02:52 Reply

Profile Picture

Hai!rah

Okey, tq^_^

2020-02-12 09:19:34