Blue Blood
Profile Picture

Maz

sis hajr ad masalah ke.... nape kami x boleh bc ni.... huhuhu rindu la kat mereka... anggun dan hasanal.... please sis...

2020-11-13 21:52:55 Reply

Profile Picture

Elysya

hi sis hajar is anything wrong?..why kitorang x leh baca dh..sedih aa camni..

2020-11-10 08:44:31 Reply

Profile Picture

syaifa'zam

Why I tk boleh bukak?

2020-11-10 07:30:34 Reply

Profile Picture

Nor Isna

knape x blh bukak

2020-11-09 23:45:05 Reply

Profile Picture

Hilda Tarent

tak blh buka

2020-11-09 21:15:24 Reply

Profile Picture

I'za Farzana I'zafarzana

kenapa sy x blh baca chapter ni?buka je naik ni found next chapter is uuid

2020-11-09 19:36:46 Reply

Profile Picture

Fiza Afiza

ala Syahera dh slh sgka tu Zul.. kalau anggun tahu ni xthu la mcm mana

2020-11-09 11:20:49 Reply

Profile Picture

shmg71

I feel for you Dr Zul ,sis pun sebak luahan Dr Zul betapa dlmnya cinta dia kpd Anggun..bertahun tahun dia menjaga Anggun dgr je Anggun mengerang sedikit kesakitan spt pisau menoreh noreh dadanya mmg power cinta nya kpd Anggun ..sedih dia ..bila dia melepaskan kpd Hasanal mcm ni jadinya.. Allahu menangis betul Dr Zul.. good job Hajar chapter ni mmg terbaik.. betapa luruhnya hati DrZul.. selalunya citer menangis lelaki kahwin lain perempuan yg nangis. ini lelaki..

2020-11-09 10:58:37 Reply

Profile Picture

Nur Masni Rosli

spttnya hassanal ni kena terus terang dgn ayahanda dan bonda kta dh kwin..ni srh kwin dgn balqis pun ikut je..kau ceraikan anggun tu biar khwin dgn zul..biar anggun bhgia dr dia terseksa klau dia tau hassanal kwin lain..tamak sangat nk dua terus..kn dh kna tmbuk dg zul

2020-11-08 23:51:09 Reply

Profile Picture

Maz

Donated 200 nCoins

2020-11-08 23:37:44 Reply