Loving you, Tuah
Profile Picture

Yuna Zahirah

sufiy.. sis mmg pnulis yg hebat.. sgt hebat.. sy tk penah jemu baca karya sis.. smua jln crita sgt trkesan dhati sy. sy kagum dgn sis. tlg jgn penah brhenti brkarya.

2020-11-30 22:06:02 Reply

Profile Picture

Sufiy

alhamdulillah... alhamdulillah...semoga sama┬▓ dpt sedikit manfaat.. thank you untuk komen awak. in sya Allah, sufiy x berhenti...

2020-12-01 08:00:51

Profile Picture

ROSE'S

Donated 1000 nCoins

2020-11-29 15:18:45 Reply

Profile Picture

Sufiy

thank you ;)

2020-11-30 10:47:06

Profile Picture

Ervianie

Ni lah prempuan ego tanak dgr pnjlasan org lain lagi2 suami sndri huhh takkan tak caye dgn laki sndri akk putri oiii , aihh geram pula rasanye , SYAKIR u tnggu eh jap lagi i suru abg Luf tembak u teruss ! Gerammm la

2020-11-28 00:30:31 Reply

Profile Picture

Sufiy

hahahaha tiber Luf masukkkk

2020-11-30 10:47:28

Profile Picture

ayuni

tuah kena hadap emosi puteri yg x stabil...

2020-11-27 23:02:38 Reply

Profile Picture

Sufiy

tahanlah sikit...

2020-11-30 10:47:37

Profile Picture

Nur Masni Rosli

Selagi puteri x jmpa dgn ulfah selagi tu lh si puteri ni slh fhm smpi sudah..yg btul bg dia si syaitan syakir.. Syakir tu lh bt dia kemalangan tp dia tk thu. Asyik slhkn suami sndri.. Ego sngat puteri ni mmg patut pn kna mrh dgn adik dia

2020-11-27 21:21:03 Reply

Profile Picture

Sufiy

putri masih bercelaru otak dia. belum full recovery lagi kan

2020-11-30 10:48:31

Profile Picture

Fiza Afiza

putri ni ikut emosi sgt.. penjelasan tuah xnk dengar...jgn nanti menyesal dh la..

2020-11-27 20:22:34 Reply

Profile Picture

Sufiy

biar dia pulak menyesal

2020-11-30 10:48:41

Profile Picture

Aryanie

smpi bila putri nak sedar semua tipu muslihat shakir.. ermm smpi bila azhan perlu bersabar dgn putri..

2020-11-27 20:12:38 Reply

Profile Picture

Sufiy

satu hari nanti...hehe

2020-11-30 10:49:00

Profile Picture

Amiza Abdullah

konflik tak sudah2. kesian kat tuah & puteri.

2020-11-27 20:02:39 Reply

Profile Picture

Sufiy

slowly kita settle...

2020-11-30 10:49:54

Profile Picture

Tinie

Bertambah suka saya kat Tuah

2020-11-27 19:22:14 Reply

Profile Picture

Sufiy

aippppp

2020-11-30 10:50:00

Profile Picture

Tinie

Bertambah suka saya kat Tuah

2020-11-27 19:21:57 Reply