Loving you, Tuah
Profile Picture

Queen Nina

Assalamualaikum. Tumpang singgah ye. Kalau ada masa boleh baca novel saya INSPEKTOR LAILA. Mengandungi unsur aksi, kriminal, cinta, famili dan drama. Novel ni boleh dikatakan pakej. Banyak adegan2 suspen. Mengisahkan seorang anggota polis berusaha mencari penjenayah yang membunuh hampir semua orang kesayangan Laila. Selamat membaca

2021-05-18 19:37:51 Reply

Profile Picture

Asmira Hamid

Assalamualaikum,hai author dan pembaca setia.. Jemput baca novel saya"The Love Dark to White" Terima kasih=)

2021-03-05 10:35:42 Reply

Profile Picture

Nur Jasnin

jemputlah baca novel saya Seandainya Aku Tahu

2021-03-02 08:04:37 Reply

Profile Picture

Syaz_Sufiy

hi semua! alhamdulillah. terima kasih utk semua komen² korg dekat sini. tak terbalas sufiy 1 per 1 tapi sufiy baca setiap satunya ok.. terima kasih utk semua support yg diberi utk LYT, semua komen² +ve -ve sufiy terima dgn lapang dada. again terima kasih dan sufiy harap sgt² semoga ada manfaat yg diterima biar pun sepotong ayat dlm LYT ni dari sufiy utk semua dan utk diri sufiy sendiri. yg baik tu dri Allah SWT dan yg buruk tu dari diri sufiy sendiri. dgn ini, sufiy akan unpublish beberapa chap dari LYT dan hanya akan tinggalkan 20 chap sahaja dalam NP. full version boleh dibaca dekat Wattpad sufiy iaitu syaz_sufiy. jumpa lagi semua! love!

2021-02-01 08:24:33 Reply

Profile Picture

ctS

trbaik...Tuah dan Puteri ..will miss them..Lyt..Loving You Tuah...;-)

2021-01-29 13:26:51 Reply

Profile Picture

Sakila Said

hai sufiy ....sy dah marathon baca novel ni..mmg sy tunggu sufiy hbiskan baru sy nk baca..sbarkan hati2 je Masa tu tgk sufiy update kt ig...tgk dh watak tuah n putri..sbb karya sufiy semuanya best2...loving you,Tuah ni sarat dengan perasaan..putri yg berperang dgn emosinya,dgn sy2 skali mcm sakit kpala bila bertindan2 suara muncul dlm pala otak dia..dan ada ke watak lelaki spt Tuah yg CINTA mati dlm dunia realiti? atau sekadar Hanya ada dlm crita fairy tales?????..apa2 pun..good job sufiy..semoga di beri kesihatan dan kelapangan Masa utk lbih berkarya...

2021-01-24 07:25:37 Reply

Profile Picture

cahayakegirangan

Dsbbkn cerita ni sy jd dok usha kathniel ni....hoho

2021-01-23 14:36:44 Reply

Profile Picture

Fatin Nurnadia

Donated 200 nCoins

2021-01-16 15:57:29 Reply

Profile Picture

eida chezam

nikmat mana yg ingin di dustakan ... tq sufiy sllu menghasilkan novel2 yg best sgt utk di baca.

2021-01-13 18:43:19 Reply

Profile Picture

Syur GA Abadi

bru bksempatam bca smbungan novel ni. lma x bca new chapter.. happy ending smuanya. sedih n sebak sgt bca yg last2 tu.. tahniah sufiy. novel ni sgt2 best..tq sufiy. novel sufiy smua best2.

2021-01-13 16:51:46 Reply