ALYS
Profile Picture

Nia Azmi

Hai guys :) jemput baca story saya. Tajuk : Mission and Love. Thank you :)

2020-05-25 12:23:13 Reply

Profile Picture

Lovlynn Chin

well to be honest sya pun susah nk fhm sbb ada perkataan yang terlalu 'pandai' (fhm kn?) Tapi cerita ni best! Next chapter please...

2020-05-03 01:32:06 Reply

Profile Picture

BABY BOY

salam jemput baca cerita saya ye bertajuk ANDAI DIA dan DANI pls read n follow me utk dptkan notification dari saya ya gais. tq :)

2020-05-01 06:22:46 Reply

Profile Picture

RABI'ATUL MARDHIAH

Best bestt, mesti ada sesuatu tak kena dengan budak tu... btw singgah baca novel horror saya juga bertajuk “SUARA”..

2020-03-02 14:28:05 Reply

Profile Picture

Norhayati Samad

,

2020-02-15 05:26:08 Reply

Profile Picture

Norhayati Samad

,

2020-02-15 05:26:08 Reply

Profile Picture

Fox

nak lagi

2020-01-02 15:40:47 Reply

Profile Picture

NINA

NINA

2019-12-22 03:42:25 Reply

Profile Picture

LIZLI V.

Best citer ni. BTW Jangan lupa baca cerita saya yang terbaru NOLIN

2019-10-30 19:36:04 Reply

Profile Picture

Sandra Tiong

wah.. saspen bdul lah.. best..

2019-10-15 11:18:52 Reply