Atilia
Profile Picture

Norshiellah Sarail

memang terbaik jalan cerita nya seorang isteri yang tabah dari pertama kahwin sampai suami curang hingga penantian nya terhadap suami tercinta love this novel

2020-11-25 19:35:30 Reply

Profile Picture

ina2701

happy ending..love this novel

2020-11-24 03:03:51 Reply

Profile Picture

zirasya

salam. hai semua readers. tumpang iklan ya :) jemput baca novel sy KAN KU KEJAR BAHAGIA ITU & RARA I LOVE U. dah baca jgn lupa rate & komen

2020-11-22 14:38:57 Reply

Profile Picture

Zaireen Marysha

really like the story.... it made me teared up

2020-11-22 04:24:12 Reply

Profile Picture

KamariahKasrin

hi, jemput baca novel saya Dia Bahagiaku

2020-11-21 16:41:15 Reply

Profile Picture

Ardeena Safiyya

Assalamualaikum, tumpang lalu author.... Jemput baca juga novel saya yang bertajuk "My Hubby My Prince Charming", harap dapat menarik perhatian anda... Terima kasih :)

2020-11-21 14:00:44 Reply

Profile Picture

Fahizah_Reena

bestnye novel ni, seronok baca. btw, jemput bace novel sye juga. tq

2020-11-21 08:54:44 Reply

Profile Picture

feast hashim

Assalam..tumpang promote. jemput baca novel 1st saya,sebuah kisah benar, Sinar selepas hujan. tqvm

2020-11-20 17:12:00 Reply

Profile Picture

Iqmal Izzat

Assalamualaikum jemput baca novel saya iaitu Pelangi Senja Selepas Hujan Panas dan Kasih Ibu...Hopely bolehlah follow sekali ^_^

2020-11-19 16:50:52 Reply

Profile Picture

Ainul Anizah

Nak tanya korang boleh tak ? May I . Nak tanay macam mana nak edit cover novel ni hah ? Korang guna apps apa eh ? Just asking.. Please answer it.. Please.. ????

2020-11-18 00:40:26 Reply

Profile Picture

Iqmal Izzat

gambar saya biasa guna pixabay.. Lepas tu phonto untuk tulisan, canva untuk ukuran saiz ^_^

2020-11-19 16:52:21