KESETIAAN ARIANA
Profile Picture

Aina Dalia

tlg update sis...

2020-11-13 01:05:31 Reply

Profile Picture

Arra faera

hai,jemput baca novel saya Miss Lolipop dan jgn lupa komen, support

2020-11-26 07:51:00

Profile Picture

Maz

lama sgt dah x update ni sis.... mohon update samp habis boleh

2020-11-02 20:59:40 Reply

Profile Picture

Arra faera

hai,jemput baca novel saya Miss Lolipop dan jgn lupa komen, support

2020-11-26 07:51:07

Profile Picture

lameachiko

hi..nice story! jemput baca novel saya jgk ??

2020-11-02 07:45:12 Reply

Profile Picture

Maz

blm update ke sis

2020-10-13 10:58:35 Reply

Profile Picture

Arra faera

hai,jemput baca novel saya Miss Lolipop dan jgn lupa komen, support

2020-11-26 07:51:14

Profile Picture

Maz

sis x nak update lg ke... heheheheh

2020-10-06 09:31:04 Reply

Profile Picture

Maz

dah sebulan dah lamenye x update.... please sis update

2020-09-27 23:34:53 Reply

Profile Picture

Iqmal Izzat

Assalamualaikum semua! Lepas korang baca novel ni, jemputlah baca novel saya iaitu AKU TIDAK SEMPURNA. Hope korang boleh support dan follow saya sekali! Alang-alang tu comment la sekali lepas korang dah baca nanti ya! Sokongan anda amat saya hargai

2020-09-20 18:23:20 Reply

Profile Picture

Aziah Mamat

Lamanya x update citer nie. Dah habis ke?

2020-09-18 20:50:47 Reply

Profile Picture

Miss Honey

Assalamualaikum & hai, jemput baca novel Honey. Tajuknya Cinta Yang Haram. Jom singgah dan baca dulu, selamat membaca! ^_^. Thank you :)

2020-09-18 19:57:19 Reply

Profile Picture

Maz

sis xnak update lg ke

2020-09-07 19:33:12 Reply