The Beginning of The End [COMPLETED]
Profile Picture

Lev Kolobanov

kyk mirip sama cerita di w3bn0v3l gk sih ?

2020-03-20 11:25:19 Reply

Profile Picture

Abdullah Kartosoewirjohadidjojoningrat

iya aku udh baca ceritanya bagus banget, gk nyesel pokoknya klo pake aplikasi w3bn0v3l

2020-03-20 11:30:23

Profile Picture

Hannah Huang

iya buka aja aplikasi w3bn0v3l , ceritanya banyak yg kyk gini

2020-03-20 11:29:21

Profile Picture

Brentmire Theodorssen

beneran?jadi penasaran sama ceritanya

2020-03-20 11:28:08

Profile Picture

Jelita Cantikasari

iya aku ngerasa ceritanya mirip kyk di w3bn0v3l kalau gk salah judulnya “The beginning After The End”

2020-03-20 11:26:43

Profile Picture

Syazwani@Zelo

Sorry mengganggu..Saya cuma nak promote novel saya yang tak berapa nak sedap sangat..Harap anda semua sudi jenguk dan baca novel saya walaupun seketika.Jemput baca novel "DIA SELALU ADA" dan "ALONG".Dia selalu ada mengisahkan tentang seorang gadis yang terlalu dikonkong dan dibuli serta dibenci keluarga sendiri.Sehinggalah perempuan tu bertemu seorang lelaki.Dengan memanggil nama lelaki itu,dia akan terus didatangi oleh lelaki tu.Bukan magik,panggil je dia,dia mesti selalu ada. Novel Along pulak menceritakan tentang Puteri Zalikha,anak sulung yang terpaksa berhenti belajar demi menyara kehidupan adik adiknya setelah kematian ibu bapanya yang rentung mati didalam kereta kerana cubaan melarikan diri ke Thailand dengan membawa sejumlah wang daripada jualan dadah.Ah Leong,ketua pengedar dadah memburu Zalikha untuk menuntut hutang.Jika tidak dibayar,Ah Leong mahu ambil adik perempuan Zalikha.Kehadiran Rudy sedikit sebanyak telah mengurangkan bebannya.Tapi..siapa lelaki itu?

2020-03-17 16:11:00 Reply

Profile Picture

Syazwani@Zelo

bestt

2020-03-16 14:24:28 Reply

Profile Picture

Fatin Harh

Nice <3 Just look how the simple story can make readers smile... Good job!

2020-03-14 09:37:28 Reply

Profile Picture

BABY BOY

baru baca best suka sgt

2019-02-19 14:44:41 Reply

Profile Picture

TGNAURA

best ^_^

2018-07-13 22:08:36 Reply

Profile Picture

msrRabbit

Best(Mini love^_^)

2018-07-01 19:44:53 Reply

Profile Picture

J. Leslie

not bad for an english story...^_^

2018-06-10 19:33:35 Reply

Profile Picture

Syuhada Rusli

besttt

2017-10-12 14:56:25 Reply

Profile Picture

MimiMimi

thanks!! xD Do check out my second fiction, The Memory xD

2017-10-12 20:38:06

Profile Picture

shah

Love it..

2017-10-12 03:32:07 Reply

Profile Picture

MimiMimi

Do check out my second fiction, The Memory xD

2017-10-12 20:38:27

Profile Picture

MimiMimi

thanks!! xD

2017-10-12 20:37:42