Balqisku
Profile Picture

NRLYZZTI

Tumpang Iklan...Hye semua , jemput baca novel saya tajuknya Takdir Kita , Harap semua enjoy membaca , jangan lupa rate and comment , bila dah baca ya . Terima Kasih <33

2020-11-08 17:18:58 Reply

Profile Picture

lameachiko

hi..nice story! jemput baca novel saya jgk ??

2020-11-02 07:43:07 Reply

Profile Picture

m.a.z

hi jom follow and baca novel saya :)

2020-10-20 00:26:00 Reply

Profile Picture

Queen Nina

Assalamualaikum bg readers yg suka novel genre crime, actiom and love jemput baca novel saya, INSPEKTOR LAILA

2020-10-04 17:10:04 Reply

Profile Picture

Zahrah_aziz

Jemput baca my first novel 'Petunjuk JODOH', hope you guys enjoy it :)

2020-09-19 14:50:25 Reply

Profile Picture

Iqmal Izzat

Hai Assalamualaikum semua! Selepas korang baca novel Balqisku ni, jempulah baca novel pertama saya iaitu AKU TIDAK SEMPURNA. Hope korang boleh support, comment dan follow saya sekali ya!

2020-09-19 00:37:44 Reply

Profile Picture

Liza Norazmin

wow..best giler cite...tp kenapa last chapter baru nak luahkan perasaan...ape pn best sgt ...congrats author

2020-09-17 23:23:33 Reply

Profile Picture

Arra faera

hai,jemput baca novel saya Miss Lolipop dan jgn lupa komen

2020-11-26 17:32:21

Profile Picture

m.a.z

hi. jemput baca novel saya Selamanya yang pertama. boleh follow sekali. tq! :)

2020-09-16 08:53:32 Reply

Profile Picture

Siti Saniah Suratin

so sweet..sanggup flight jauh memburu cinta Balqis

2020-09-15 23:19:14 Reply

Profile Picture

Miss Honey

Assalamualaikum & hai, jemput baca novel Honey. Tajuknya Cinta Yang Haram. Jom singgah dan baca dulu, selamat membaca! ^_^. Thank you :)

2020-09-14 18:18:01 Reply