P/S

So author nk ckp sikit,hmm novel ni,kalau ada sapa2 rsa tak best ke atau nak suara pndpat psl novel ni tlg ckp ya!

author tak kisah...So please comment pasal novel ni.And stu lgi...rsanya novel ni akn jd agk pnjang sikit...hehe,kalau nk sruh singkatkan atau pnjngkn jalan cerita author hrp sangat tlg ckp...

klau xde pape,,lps hbis je novel ni,author nk published novel bru...tajuk nnti Author tulus kat komen nnti last page untk novel ni

Tq and luv all of you...komen tau...muah sikit =)
Kalau yg belum follow,dipersilakan ya..tq...syg korang...

#Kalau nk tnya ke apa psl novel ni please komen tau...=)

~Izza Hamid~