4

By the way, aku tak bagitahu lagi korang yang dia ni nama apa, kerja apa, tinggal dekat mana??

Actually, nama dia Abdul Muhaimin, dia ni kerja dekat Kerteh. About Oil and Gas lah, bukan calang2 kerja jugak lah. Engineer?? So, dia balik pom jarang-jarang. Kalau balik, dia selalu singgah rumah makcik dia sebab mak dia stay situ. Mak dia jarang balik rumah. Lagipom mak dia sorang je tinggal. Sunyi la. Yelah, anak dua orang je. Masing-masing dah kerja. Sorang dekat Jepun. Jauh.

Emm so tu je lah kot kisah Mr. Crush aku. Dari form 4 lagi aku minat dia sampai sekarang umur aku 21 tahun. Almost 6 years, perasaan aku tetap sama even aku jumpa orang lain ?? Nak je luah, tapi tu lah aku malu.

Aku tak tahu dah nak buat macam mana, aku mampu berdoa je. Kalau ada jodoh, ada lah ??

Okay lah, sekian. Assalamualaikum