2

Okay, maka bermulalah kisah aku.

Pada waktu petang, tengah santai-santai dekat luar rumah bersama bonda tercinta. ?? Tetiba ada seorang mamat ni lalu depan rumah aku dengan motorsikal yang dibonceng oleh pakciknya, Cikman. Aku kenal sangat la Cikman tu, pernah je borak-borak. Baik orangnya. Haa time tu mamat tu tak pakai baju, lahaiii slumber rock je dia tu. ??

Haa starting from that lah I have fall in love with him ?? Aku pom tak tahu la kenapa aku boleh suka dia. Aku minat gila kot dekat dia sampai aku minta segala mak social media dekat abang aku. ??

Aku ni kira lucky la sebab abang aku sanggup membantu ?? Dia bagi aku Facebook mamat tu. So, aku pom start la buat kerja. Aku stalk habis-habis lah, last-last jumpa Instagram pulak??

By the way, aku tak add pom Facebook dia ?? haha. But, Instagram dia aku follow je ?? tu pom sebab dia buat private. Then...