Generic placeholder thumbnail
MY GANGSTER PROTACTOR

CikMin

4.6

Free

Romance | Series

2420 Views

"I do not belong to, or anyone else. I will talk to whomever I want, whenever I want" Arbella menjeling Arash tajam. Perangai over protactive lelaki ini semakin hari semakin menjadi-jadi dan boleh buat dia naik gila ! "Not if it's some ass who thinks he can put his hands on you !" Arash menolak Arbella ke dinding. Dia menahan Arbella dengan kedua-dua belah tangannya disisi gadis itu. Matanya kian menusuk anak mata Arbella. Arbella tidak percaya akan apa yang dia dengar. Arash tidak pernah bertindak seperti ini sebelum ini dan hakikatnya bahawa terdapat ramai orang yang menyaksikan dia dan Arash sekarang menjadikan lebih mengerikan. Tetapi entah kenapa Arbella boleh tersengih dia saat api kemarahan Arash membara. Damn ! This guy bila jealous nampak comel ! View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

ezatyazmi

Delete la bodo ! Copy cerita orang je keje

14/10/2018 06:49 AM

Profile Picture

ScAnDaL Wee

yeke.. mtk novel ni di delete dari cik min.. dan author sbenar tolong terbitkan semula.. sbb citer ni best sngt.. please..

13/10/2018 06:56 PM

Profile Picture

angeliii_

Tak baik tau ciplak idea orang. Memang penciplak ni asyik nak tiru karya seseorang je kan. Baik buat karya sendiri. Aku bukan apa, cumanya tak fikir ke perasaan author yang dah kau ciplak idea dia? Kalau aku, memang aku malu lah weyh. Turunkan sikit tembok tu

13/10/2018 05:31 PM

Rate