My Future

msrRabbit

Fantasy Completed 1250

4.8 (16 ratings)

Synopsis

Selalunya orang akan kata masa depan akan musnah hanya disebabkan hal kecik atau remeh tapi aku seorang yang tidak rasa macam tu sebab aku tahu masa depan selalunya cerah bagi setiap orang tak kira sesiapa pun..Diana Atau nama manjanya "Nana" selalu tak tahu hala tujunya hingga dia hilang arah tetapi pada satu ketika dia terjumpa ngn seorang gadis yang menunjukkan hala tujunya tapi dia masih keliru adakah dia nampak akan masa depannya??Persahabatan nya kukuh dengan gadis misteri itu dia banyak mengajar erti kehidupan dalam dirinya...Gadis misteri itu selalu membantu Nana mencari masa depannya...Tapi tak dijangka Hanya disebabkan satu peristiwa persahabatan mereka goyah..Adakah Nana akan mendapat masa depannya dan menyelamatkan persahabatan ngn gadis misteri itu??


Rate this story

Share this novel

MsrRabbit
2019-06-22 

Assalammualaikum saya ada acc yang baru jadi please follow acc ni ya..Jemput baca juga new novel Sweet Lies thank you

Ms.Naqiyah.Aulia
2018-12-25  1 Replies

best cite ni, tapi kenapa mrsRabbit selalu buat novel tapi tergantung..... please sambung. btw jngn lupa baca *Ms. Cute & Mr. Cool*.

Hazzel
2018-11-10  2 Replies

hahaha msrRabbit you make me smile>_< comel dowh crta ni. tambah2 kan lagi karya ya.. nanti kalau ada jang lupa bagitahu.. baru kali ni berpeluang nak baca sampai habis^_^

msrRabbit

1343 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Mana satu pujaan hati Amalia?

leiyaaaquinn

Cerita yang mengisahkan tentang Amalia si budak yang comel. Dia mempunya ramai kawan,antaranya...

DRAGON HEART

LiveanneRose

TITLE : DRAGON HEART WRITTEN BY : LIVEANNEROSE WARNING!!! PLEASE BE ADVISED...

I LOVE YOU MORE THAN MY LIFE

ENDOFNIGHTMARE[THE GREAT NOVEL]

Slow Update.. Sorry Cerita ini mengisahkan tentang tiga orang gadis yang kaya-raya bertemu dengan...

PERIGI KEPALA

HYERA

Pada suatu masa dahulu ada raja di Astana, berani, kuat, bijak, terkenal sebagai penguasa yang...