IBU, AYAH MAAFKAN AKU!

Mirah

Romance Completed 877

3.5 (4 ratings)

Synopsis

“Bila benda ni jadi?”soal Yana dengan kekecewaan. Nak cakap apa lagi. Nasi dah jadi bubur. “Err…Yuni tak ingat.” jawabnya sambil mengesat air mata. “Akak nak tanya jujur ni. Yuni dah buat benda tu banyak kali ke baru sekali? Betul ke lelaki tu si Azran tak guna tu?” Mukanya hanya menghadap lantai. Takkan nak cakap yang dia dah buat benda tu banyak kali. Yang pasti lelaki itu memang Azran. Yana mengurut dada. Kebisuan adiknya menjawab segalanya. Adiknya memang sudah jauh terpesong. “Akak nak jumpa Azran.”hanya itu yang diucap Yana. “Nak buat apa? tak payahlah kak.”cepat sahaja Yuni menahan. “Dia dah buat benda tak senonoh pada anak dara orang takkan nak diamkan diri je. Akak nak bincang dengan dia. Yuni mesti kahwin dengan Azran tak guna tu.”putus Yana.


Rate this story

Share this novel

LIZLI V.
2019-08-21 

Cite da best. Tapi gantung.

Nur adriana Batrisya
2017-07-29 

Macam Sikit Tergantung..

Mirah

7589 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

3 Broguards!

Syuhada Syada

Mengisahkan kehidupan Qalisha Adara (Ara) bersama 3 lelaki penting dalam hidupnya yg dipanggil...

Dua Hati

N.SyaLia

"Jadi girlfriend aku" Zafril memandang tepat ke dalam mata Adriana yang sedang elok membelek fail...

TIGA HATI

FIZAH NADMAH

Damia memotong kata-kata Qayyum, “Qayyum, saya bukan nak menolak awak. Tapi, saya cuma minta...

Pickup line untuk dia!

Syaf eeyka

Disebalik senyuman Nursyafa Auliya ada satu kisah sedih yang membuatkan hatinya susah untuk...