PILIHAN KELUARGA

Meena

Romance Completed 21994

4.2 (82 ratings)

Synopsis

"Jangan kata kau dan tunang ada masalah pula." "Taklah. Tak ada pun jadi. Nak bercakap pun susah inikan pula kalau aku nak ajak berbincang." "Kau ada berjumpa dengan tunang kau?" Pertanyaan dari Jamalia itu bagaikan soalan cepu cemas yang berat untuk dia menjawab. Akhirnya dia menggelengkan kepala. Malas pula untuk bersoal jawab di dalam hal yang diutarakan oleh Jamalia itu. Dia sendiri pun tidak dikenalkan pada hari pertunangan berlangsung.


Rate this story

Share this novel

ruhja05
2020-04-12 

Sambungan plisss

Ginny
2020-02-14 

Sambunglah lagi,anyway,jemputlah baca novel saya dan novel kawan saya Fall For You tau? :)

Dayah Larh
2019-12-05 

bila nk bt sambungnnya?? x sabr nii

Meena

8376 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

MISS DIVA

EVA F

“How life?” tanya aku. Dia diam. Dia jongket bahu. “Macam ni jelah. Kau?” tanya...

NAK KE MANA TU?

HAZIF HMD

“Nama saya…Asyir Harith Fakhry..umur 25…masih single..dan masih dalam pencarian.Saya ada...

SHARIFF DAN SHAFA

FIZAH NADMAH

"Jom, masuk rumah I. Ala… kita makan kat rumah lagi best. Kalau nak Awanis masakkan untuk Kael....

DI PERSIMPANGAN

HAZIF HMD

Salah seorang di antara kita perlu melakukan sesuatu. Sesuatu yang dinamakan...